Двойка на месец Август

Tatia♛ и Madeline Rhodes Verney
Аватар на месец Август
Katerina Petrova
Най - забавен потребител на месец Август

Natalie Graham.
Потребител на месец Март
Потребител на месец Август

- malachai parker;
Най-секси потребител на месец Август - мъже

Damon Salvatore
Най-секси потребител на месец Август- жени

Tatia♛
Подпис на месец Август
brien vickery;
Герой на месец Август

Dracula
Песен на месец Август

Сериал на месец Август

Писател на месец Август

Bonnie B.
Най-добро ГИФ РП на месец Август

Sorry, I'm nervous, you're like really pretty...