Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Вътрешността на гората

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Вътрешността на гората

Писане by fallon hutcherson on 15.01.15 10:07

avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2124
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Rebecca Steele on 06.08.15 11:37

Събудих се цялата олята в пот и с туптящо сърце. Напоследък сънувах един и същи кошмар всяка нощ - Оливър и лежащото му безжизнено тяло в тревата. Сякаш изживявах този ужасен момент отново и отново. Станах от леглото и без друго нямаше да заспя отново, а и слънцето вече грееше ярко. Взех си бърз душ, след което се запътих в гората за сутрешната си тренировка.
Тичах навътре в гората опитвайки се да прогоня картината от кошмара, който така упорито се беше загнездил в ума ми. След като усетих, че краката ми едва ме държат вече и въздуха почти не ми стигаше се спрях да отпочина, облегнах се на едно дърво и отпих от вода от бутилката, която носех. Точно, когато дишането ми стана равномерно усетих чуждо присъствие и се напрегнах, а очите ми зашариха из многобройните дървета за да открият заплахата...
avatar
Rebecca Steele
ловец
ловец

Брой мнения : 10
Reputation : 0
Join date : 05.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Ирина on 06.08.15 13:41

Сарантапихина имаше тежка нощ. Нещо не беше съвсем наред. Не можеше да се нахрани. Не й стигаше това, до което успяваше да се докопа. Искаше още и още. Ако можеше целият Мистик Фолс щеше да падне в краката й, но успяваше да се котролира, засега. Въпреки това убиваше всеки, който откриеше в гората. Изпиваше кръвта му докрай, без да я е страх, от който и да е било, защото не й пукаше. Искаше просто да пие и пие, докато не засити глада си. Поредната й жертва за тази седмица беше подред третата ... което си бе истинско постижение. Все пак седмицата бе към края си, преди убиваше много повече. Правеше го, без да се притеснява от нищо, но беше време да започне, защото ако не спреше, щеше да се наложи да краде кръв от болниците, а това не й бе по вкуса. Не искаше и да я усетят, че е тук, макар че щеше да смени града съвсем скоро ... може би след една, две години, което изобщо не беше много.
В далечината забеляза движеща се човешка фигура ...о, да. Беше човек. Нямаше как да сбърка тази кръв, усещаше я от километри. Започна да обикаля със свръхскоростта си около гората, за да привлече внимание, а секунди по - късно вече стоеше зад брюнетката. Засмя се. Знаеше коя е и с какво се занимава, дори бе наясно с това, че сега Ирина бе жертвата, а не звяра. Бе виждала това момиче и преди, дори бе започнала да я следи ... не се плашеше от нея.
- Здравей, кукличке - рече и смехът отново не пропусна да се появи.


Последната промяна е направена от Ирина на 06.08.15 21:08; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Ирина
вампир
вампир

Брой мнения : 115
Reputation : 0
Join date : 18.04.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Rebecca Steele on 06.08.15 15:43

След няколко секунди русо момиче стоеше на няколко метра от мен. От светкавичната ѝ поява веднага се досетих, че е вампир. Стоеше спокойна и ме гледаше с лека насмешка. Имах чувството, че я бях срещала и преди, но ако това беше вярно сега нямаше да е тук пред мен. Жива. След кратък миг на мълчание блондинката наруши тишината.
- Здравей, кукличке - заговори и отново се засмя.
Зачудих се какво ли ѝ беше толкова забавно и даваше ли си сметка, че съм ловец. Доста същества не гледат сериозно на мен, само защото съм момиче и не мислят, че съм заплаха за тях. Е, доста от тях обаче не са живи за да опровергаят тази теза.
-Ако си мислиш, че ще ти послужа за закуска или нещо подобно, кръвопийце, си в голяма грешка! - отвърнах на поздрава ѝ накрая и в очите ѝ отново заигра това пламъче на развеселение.
avatar
Rebecca Steele
ловец
ловец

Брой мнения : 10
Reputation : 0
Join date : 05.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Ирина on 07.08.15 13:53

Разбира се. Защо ли не чуваше нещо ново от нея? Не, че бе минало много време откакто я видя последно, но можеше да промени някоя и друга реплика, а може би я бе променила, но Ирина да не си спомняше ... все пак не бе единственият ловец, с който се бе срещала, а и й се струваше, че всички казваха едно и също нещо, а дни по - късно близките им стояха над гробовете им и ги оплакваха ... бяха хора като всички останали, нищо, че се смятаха за по - добри и по - велики, но не бяха ... дори това ги правеше цмного по - глупави и Сарантапихина знаеше това от всичките тези години, пред които бе попадала на тези същества.
- Мисля да те превърна в свой обяд, а може и вечеря - рече Ина и отново се засмя, а след това с вампирка скорост се озова зад момичето и захапа врата й.
Кръвта й имаше особен вкус. Сякаш беше от онези, хубавите, които вампирката рядко опитваше, защото не всеки път успяваше да попадне на подходяща жертва, но може би този път бе успяла и щеше да й се наслаждава дълго, но знаеше, че тя е ловец и всичко хубаво щеше бързо да се изпари. Затова се откъсна от врата й и се скри зад едно от дърветата.
avatar
Ирина
вампир
вампир

Брой мнения : 115
Reputation : 0
Join date : 18.04.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Колобър Чакар on 25.10.15 13:56

Колобър обичаше да се разхожда из природата. Освен това имаше навик като се мести на ново място да разгледа добре, когато има време, но възможно по-рано и него и околностите. Е, по случайност сега разполагаше с такова затова реши да излезе.
Вампирът изгаси телевизора и стана от канапето. Сложи кафявото кожено яке, освен това бе с бяла тениска и сини дънки. Обу си ботите и излезе заключвайки. Насочи се към гората. Както казах обичаше разходките сред природата. А и при късмет можеше да се натъкне на някой себеподобен, който да му послужи за храна. И късметът му проработи. Всъщност можеше да подмине другия вампир, и без това не беше особено гладен, но стана така, че го свари да се храни. Това как да е но видя и да чупи без причина ръката на жертвата си. А нашият герой никак не харесваше излишното насилие.
Колобър прибра труповете и продължи да се разхожда. Няколко минути по-късно усети присъствието на друг вампир и мярна дълга руса коса да се приближава между дърветата. Облегна се на един дънер и зачака.
avatar
Колобър Чакар
хибрид
хибрид

Брой мнения : 1196
Reputation : 3
Join date : 10.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Катрин Мартинез on 25.10.15 14:35

Денят беше спокоен и Катрин реши да с разходи из гората и да потърси няколко заблудени тинейджъри решили да си направям къмпинг там. Беше й забавно да го прави а и никога не прекаляваше. Животът в Мистик Фолс й харесваше. Не искаше да рискува по какъвто и да бил начин оставането си тук.
След няколко минути ходене намери точно това което търсеше - групичка от четирима ученици тъкмо разпъваха палатките си. Хвана едно от момичетата и го дръпна навътре в гората. Захапа я силно за врата и след няколко минути се отдръпна. Погрижи се да заличи спомените на момичето и продължи напред. Беше задоволи гладът си така, че нямаше намерение да прекалява. Вървеше между дърветата и се оглеждаше, малко се надяваше да намери нещо или някой по интересен.
Усети нечие чуждо присъствие и спря за момент. Усещаше, че е вампир но не можеше да определи дали е приятелски настроен или не. Реши да рискува и продължи напред, скоро забеляза момче по скоро мъж който стоеше облегнат на един дънер и я гледаше. На пръв поглед, не изглеждаше да е заплаха но знаели човек.
- Да не би да чакаш някого?
Стоеше изправена пред него, опитваше се да се отпусне и да не си личи колко е нервна.
avatar
Катрин Мартинез
вампир
вампир

Брой мнения : 1660
Reputation : 2
Join date : 31.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Колобър Чакар on 25.10.15 16:48

Има и мъже, които също носят дълги коси. Затова отначало Колобър не можеше да определи пола на вампира, чието присъствие беше усетил. Докато последният не се показа измежду дърветата. Оказа се момиче, по-точно млада жена изглеждаща в началото на 20-те. Освен това му се видя леко нервна.
- И да и не - отвърна той на въпроса й дали чака някого. Чаках този, когото усетих одеве, но досега не знаех кой - поясни.
avatar
Колобър Чакар
хибрид
хибрид

Брой мнения : 1196
Reputation : 3
Join date : 10.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Катрин Мартинез on 25.10.15 16:57

- Ако чакаш някой от лагеруващите да дойдат насам ще се позабавят.
Катрин се засмя леко, и се облегна на дървото зад себе си. Не беше виждала това момче досега в града. Предполагаше, че е или нов или много стар жител който се беше върнал след дълго отсъствие. Изглеждаше приятелски настроен но знаеше, че външния вид лъже. От гората се чу шум и като по инерция Катрин се огледа. Не беше сигурна дали мистериозното момче, не беше довел някой свой приятел. Не беше усетила друг вампир в гората.
- Да не би да си тук с приятели?
avatar
Катрин Мартинез
вампир
вампир

Брой мнения : 1660
Reputation : 2
Join date : 31.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Колобър Чакар on 25.10.15 17:56

- Сам съм - отвърна Колобър. - И не знаех за лагерниците. - Не че имаше намерение да се храни с тях.
Погледна момичето. Зачуди се дали и тя като него е нова в Мистик Фолс или е живее тук по-отдавна.
- Ами ти? И от колко време си в града? - заинтересува се на свой ред българинът.
- Впрочем аз съм Колобър Чакар - представи се.
avatar
Колобър Чакар
хибрид
хибрид

Брой мнения : 1196
Reputation : 3
Join date : 10.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Катрин Мартинез on 25.10.15 18:07

- Приятно ми е Колобър. Моето име е Катрин Мартинез.
Русото момиче се усмихна леко и го гледаше. Не изглеждаше да е местен а и името му беше малко странно. но не във лошия смисъл странно. Звучеше приятно различно.
- Родена съм тук но поради неприятни причини ми се наложи да замина. Върнах се преди няколко седмици. Дори все още си търся дом. Ами ти от кога си тук.
Катрин го гледаше с любопитство в очите, много малко хора успяваха да породят такова любопитство в нея. Обикновено оставаше безразлично към останалите от вида си и от другите видове но нещо в него някакво излъчване просто показваше, че е различен от другите.
- Не си от Мистик Фолс нали?
avatar
Катрин Мартинез
вампир
вампир

Брой мнения : 1660
Reputation : 2
Join date : 31.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Колобър Чакар on 25.10.15 19:11

И момичето се представи. На Колобър фамилията й му звучеше испански, а външността й я оприличаваше повече на скандинавка. Но пък той беше виждал и руси латино американки. Изглеждаше симпатична. Също така, каза, че е родена в града, но е трябвало да замине и се е върнала наскоро.
- Не съм - потвърди той. - От България съм. А иначе и аз дойдох преди няколко седмици
avatar
Колобър Чакар
хибрид
хибрид

Брой мнения : 1196
Reputation : 3
Join date : 10.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Катрин Мартинез on 25.10.15 19:21

- Красиво място е България. Бях там преди няколко века.
Усмихна му се мило и го гледаше. Наистина беше красиво мястото но за жалост и там не беше останала много време. Заради ловците й се беше наложи да напусне няколко дни след като беше пристигнала. Може би скоро трябваше да посети отново държавата.
- Кога те превърнаха в вампир? Извинявай за въпроси но отдавна не съм виждал нови лица из града.
avatar
Катрин Мартинез
вампир
вампир

Брой мнения : 1660
Reputation : 2
Join date : 31.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Колобър Чакар on 25.10.15 19:42

Красиво наистина - засмя се в отговор Колобър. - Често се връщам. Последно преди 15-на години.
Като повечето от неговия вид, особено по-старите и на него не рядко му се бе налагало да се мести и беше посещавал доста страни, някои и по повече от веднъж.
- Пролетта на 1011г. - отвърна кога е станал вампир. - на 26 - на толкова беше, когато се случи.
avatar
Колобър Чакар
хибрид
хибрид

Брой мнения : 1196
Reputation : 3
Join date : 10.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Катрин Мартинез on 25.10.15 19:49

- И как изглежда сега? Много ли се е променило.
Докато го слушаше се замисли. Не изглеждаше толкова на повече от 20/22 години. Но все пак на вампирите изобщо не им личаха годините. Можеше да мине за тинейджър. Сви леко рамене и въздъхна. Седна на земята и продължи да го гледа.
- Малко по млад си от мен. С две три години. Аз напуснах Мистик Фолс няколко дена след като ме превърнаха. Не беше по мое желание но се наложи
avatar
Катрин Мартинез
вампир
вампир

Брой мнения : 1660
Reputation : 2
Join date : 31.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Вътрешността на гората

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите