Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Бара

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

Бара

Писане by fallon hutcherson on 31.08.13 20:11

avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2124
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 03.02.14 23:03

Влязох в бара. Настроението ми беше скапано. Чувствах се отвратително. Животът ми беше отвратителен. Винаги брат ми беше на първо място и най- сетне си получавай заслуженото място номер едно и получех щастието, което си бях извоювал, бум... Всичко рухва. Като стара ваза, направена от некачествени материали. В повечето случаи мислех само за себе си и това ме погубваше и сигурно заради това бях в това окаяна положение, но това бях аз. По това се различавахме ние със Стефан. Той уважаваше мнението на Елена дори и то да я погубваше, а аз мислех какво е добро за нея и ето... Отново я няма.
Тропнах силно по масата и цялото заведение наостри уши и насочи вниманието си към мен. Усмихнах се принудително и се обърнах към бармана. Огледах рафтовете с алкохол и преличах на дете, което си избира една от прекрасните играчки, изложени на рафтовете в магазина за игри. " Бърбън, уиски, джин, скотч, водка.."- изброявах възможностите наум и ги отхвърлях.. Каквото и да е... Всичко става, за да удавя мъката си. Избрах си уиски от най- скъпото и се загледах в огледалото отсреща. Видях, че някий отваря вратата, но не знаех кой и не ме интересуваше. Дори и самия Клаус да беше, нямаше да се обърна. Скоро и питието пристигна. Отпих една юнашка глътка и понечих да погледна нещото, което се беше размърдало до мен. Първите ми мисли бяха " Елена?" и машинално погледнах косата и. Нямаше червен кичур. Това означаваше, че не беше момичето, за което я сметнах. Отпих поредната глътка и промърморих на бармана:
- По- добре дай цялото шише.
Отново погледнах момичето. Срещнах погледа и'.
- Коя си ти? Сигурно си поредната двойничка. Не си Елена, а Катрин е мъртва.. Сигурно си някоя друга. Ще имам ли удоволствието да те опозная- попитах рязко и твърдо, но все пак нежно. Проклятие. Изглеждаше точно като тях. Може. Би стила беше различен, но лицето, това сладко лице. Толкова невинно и толкова привлекателно, би накарало всеки мъж да убие или да коленичи пред красотата и съвършенството му. Не можех да пропусна да се загледам и в бадемовите и' очи- кой каза, че сините очи са по- хубави от кафявите? Не и когато ги притежаваше тя. Правеше всяко нещо да изглежда перфектно по свой си начин. Всяка извивка беше изваяна явно от нещо, което не принадлежеше на нашия свят, нещо свръхсъвършенно. Блестящата и' коса, стелеща се на раменете и', беше незабравима и изключително мека. Нищо не можеше да се опише толкова добре...
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 04.02.14 17:40

От толкова време бях в Мистик Фолс и още не бях посетила някой нощен бара.За щастие бях чувала за едни бар на име "Мистик Грил".Затова щом се свечери аз веднага хукнах навън.По пътя се чудех как ще изглежда заведението и дали ще си намеря някое ново приятелче.Щом стигнах веднага отворих вратата.Влязох и седнах на първото място което зърнах.До мен седеше някакъв мъж.Щях да имам ако ме заговори.Изглеждаше доста симпатичен.Но както и да е едва ли ще имам този късмет.После се замислих с какво да се напия.Може би с уиски или нещо такова.Ето,че нещо прекъсна мислите ми.Беше мъжа до мен.Явно днес късмета се обърнал върху мен.Особено щом чух,че една от двойниците ми е умряла..може би това беше най-хубавата новина,която съм чувала.Супер!Намерих си още една дружка.
-Аз съм Амара-представих се аз,а после го попитах.-А ти си?
Когато го погледнах забелязах сините му очи.Доста му отиваха.Преди да ме заговори чух,че си поръча цяло шише с алкохол.
-Няма да възразиш,ако споделиш шишето с мен,нали?-попитах го аз.Едва ли щеше да възрази да го сподели с мен.Така или иначе ще се опознаваме!Може и да не съгласен.Но нали днес късмета е на моя страна.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 04.02.14 18:41


- Амара значи... Хубаво име. Ще си запиша някъде, че ти си номер три. Нищо чудно да станете цяла армия скоро, но какво пък. Нямам нищо против да сте повече. И без това харесвам това лице- изръмжах и докоснах бузата и'. След това поех шишето и премахнах капачката. Надигнах го смело и започнах да гълтам малко по малко течността. Тя се изливаше в гърлото ми и ме сгряваше. Най-сетне отдръпнах шишето от устните си и направих гадна физиономия. Тази вечер може би щях да я прекарам забавно, щом поредната двойничка на Катрин е при мен. Дали беше кучка като нея или беше по-скоро като Елена. Може би беше уникална- нито като едната, нито като другата. А може би това не ме интересуваше. Обърнах глава към момичето и отвърнах бързо:
- Естествено, че няма да имам нищо против. Но се съмнявам, че ще ни стигне, защото аз изпивам по минимум 2 на вечер и после трябва да ме влачат до нас.- усмихнах се чаровно и отново отпих от бутилката. - Предполагам, че не си човек. Всъщност защо си тук? Да нямаш някакви проблеми? Можеш да споделиш. Добър слушател съм. Особено в това състояние.
 Направих запазената ми марка- усмивката. Само аз можех да се усмихвам така- направо съм страшен.
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 04.02.14 19:28

Благодаря!-отвърнах аз на комплимента му за името ми и се усмихнах леко.Когато произнесе тези думи "и без това харесвам това лице" леко замръзнах.После докосна бузата ми.Надявах се само да не ме целуне в края на вечерта.Може би трябваше да му кажа за Сайлъс.Но още не ме е питал дали имам приятел или нещо подобно.И по-добре да не ме пита,защото мисля,че ще стане малко неудобно.Та както и да е.Хареса ми как мисли.Беше си прав.Та той почти изпи тази бутилка,та каму ли да стигне и за мен.
-Тогава да си вземем още едно!-рекох аз с една мила усмивчица.След малко отговорих на въпросите му.-Да!Не съм човек.Даже вече и аз не знам какво съм.И не нямам никакви проблеми.Просто се наслаждавам на живота.
Всъщност донякъде малко го излъгах.Мисля,че съм още тук заради Сайлъс.Може би защото веднъж го изгубих,а сега го намерих и не искам да си тръгвам.След малко за му метнах още една усмивка като се опитах да прикрия малката си лъжа.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 04.02.14 19:38Разбира се, че няма проблеми. Та тя е Петрова или там каквото е. Те никога нямат проблеми. Те са диктаторите, те налагат правилата, те са кралиците, които казват какво ще се прави и какво не. Не можеш да нараниш някоя от тях, защото тя ще отвърне на удара и ще съжаляваш, че въобще си се захващал с нея. Може би по това си приличаха. Може би само по това или може би по други черти,освен лицето, но нямаше и да разбера. Погледнах пред себе си и кимнах на бармана.
- Още едно питие или по-точно дай още две шишета. И всичко това ще е от заведението, нали?- попитах и го погледнах в очите.
- Разбира се, господин Салватор. Няма проблеми. За вас винаги.- отговори той и ми прозвуча сякаш едва ли не ми се клани. Е, сега изобщо не ми беше за това.
-Е, Амара... Разкажи ми повече за себе си.- промърморих и я погледнах, подавайки и' шишето, което ми беше дадено от бармана.- Със сигурност си по-интересна личност от моя милост.

avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 04.02.14 19:53

Чудесно!Сега ще се напия.Да това определено може и да ми хареса.Веднага щом ми подаде бутилката аз отпих една голяма глътка.Хм,какво да разкажа за себе си.Нямаше кой знае колко интересна и дълга история за разказване.Може би да му разкажа историята в която аз бях вкаменена за две хиляди години.Да точно тази история.Обикновено хората не ми вярват,че се е случило и постоянно чувам "Наистина ли?".Но какво пък!?
-Ами не е кой знае колко интересна!-рекох аз и леко се подсмихнах,но тази усмивка почти не се забеляза.Започнах да разказвам.-Всъщност бях прекарала две хиляди години вкаменена от една вещица.
Сега сигурно ще пита защо.Но ще му разкажа,ако трябва.Пак отпих от шишето,а после се загледах в краката ми чакайки да чуя какво ще каже.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 05.02.14 9:01

-Две хиляди години? Уау. Не ти е било лесно. Наздраве за това-подсмихнах се и отпих поредната юнашка глътка. Вече ми действаше. Скоро сигурно щях и да падна долу под бара, но това нямаше ни най-малко значение в този момент.
- Как може една вещица да вкамени такава красота?- попитах и хлъцнах леко, но се опитах да го прикрия.- Сигурно е била безмилостна к*чка?
Дам. Сигурно. Посегнах към бутилката, но изведнъж се сетих- ако се напия прекалено бързо, сигурно щях да забравя тази част от разговора, която ме интересуваше. Затова избутах бутилката леко и се заиграх с една от чашите, която беше безполезна в този момент.
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 05.02.14 10:28

-Доста дълга история-прошепнах аз толкова,че никой да не ме чуе с малко тъжен глас.Погледнах го като започнах да му разказвам.Всичко започна преди много време.Сайлъс се беше влюбил в мен.Но по това време с Теса имаха нещо като връзка.Тогава тя ме вкамени.Или защото из ревнува или защото искаше да го накаже.
Усмихнах се лекичко за да прикрия истинското си настроени в момента.Всъщност тази история не ми беше много приятна за разказване.
-Така и не разбрах името ти-казах аз с бодър тон за да се измъкна от малкото неловка ситуация.А после продължих да го разпитвам.-Ами твоята така интересна история?
Докато чаках отговорите му аз се загледах в чашата с която той си играеше.Хубаво беше,че и той май ще се по откаже за малко  от алкохола.Колкото да не се напие за един час или по-малко време или малко повече.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 06.02.14 10:07


- Или заради двете- допълних, когато тя завърши. Това е ужасно. Как можеш да вкамениш момиче за 2000 години, защото просто ти е скимнало. Е, аз бих го направил, но не е това начина да страдаш. Просто ако ще накараш някой да страда, то трябва да е мъчително и всеки ден да му напомняш, че живее само заради теб. Това е начина. Но явно жените са различни.
- О, Деймън- промълвих изненадано. Не си спомнях дали и' бях казал името си, но явно че не, защото щеше да го знае. 
-Моята история? А... Ами нищо интересно. Преди сто години и половина твоята двойничка- Катрин Пиърс ме подмами да се влюбя в нея и ме превърна във вампир, като ме изостави. След това през цялото време я търсех и най-сетне я намерих- обаче това не беше тя, а новата двойничка- Елена. Обаче и брат ми я беше намерил и те започнаха връзка, а аз се влюбих отново в лика на Катрин- започваше да става объркано. Опитвах се да свържа историята, но беше все по-трудно-...и след това започна една продължителна битка за сърцето на Елена, в която накрая победих и преди няколко дни Елена ми съобщи, че съм чудовище и не може да живее с такъв като мен. Край.
Взех отново шишето и отпих дълбоко.
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 06.02.14 19:18

-Може и да е заради двете-прошепнах леко иронично.Защото не обичах да се връщам назад във времето и да си спомням какво съм преживяла.Нали сега всичко е наред и съм щастлива!Всъщност да си призная това не е начина да си отмъстиш на някого.Все пак е малко необичайно.Но нищо миналото си е минало.След малко той ми се представи.Деймън!Като се замисли човек му отива.Ето,че започна да ми разказва историята си.Аз започнах да слушам внимателно.Преживял е доста!Първо се влюбил в Катрин,а после тя го е превърнала във вампир и съответно го е изоставила.Малко очевидно.Всички хора с това лице са голям магнит за момчета.Примамват ги да се влюбват,а после ги изоставят.Вече започваме да ставаме предсказуеми.И след сто години се е влюбил в Елена.
-Явно твоята история е по тежка от моята!-продумах аз с лека усмивка.-Толкова ли много пъти са ти разбили сърцето?-продължих аз като не очаквах да ми отговори.Понеже се разбра от разказа му.
-Не мисля,че си чудовище-рекох аз като се опитах малко да го успокоя.Личеше си,че веднага му развалих настроението му като му припомних за случилото се.После довърших с малко строг глас като дръпнах шишето от него.-Но това не означава,че трябва да се напиеш!
Сега това,че не го познавах чак толкова добре не означаваше,че трябваше да го остави да си съсипе живота като се удави в алкохола.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 06.02.14 20:20

Усмихнах се признателно за всичко и после се облегнах на едната си ръка. Очите ми се стрелнаха към нейните и след това заговорих бавно.
- Ами според 99% от хората съм, но може би ти си една от тези 1%, които не ме смятат. Но не ме познаваш, така че не можеш да кажеш, че не съм. Просто харесвам да взимам нещата за себе си и да ги пазя колкото се може по-близо до мен. Да, може би съм егоист и може би заради това съм чудовище, но това съм аз. Въпреки че брат ми е точно обратното.
Взех отново шишето.
- Не, това означава, че трябва да се напивам в рамките на следващите 100 години, за да успея да го преживея.
Надигнах шишето и след малко го пресуших.
- Защо не още едно?
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 06.02.14 20:57

-Всеки има своята добра страна и,ако я покажеш може би няма да страдаш толкова!-казах аз с весел тон като се усмихнах с една от ангелските ми усмивки.Така и си беше.Всеки може да даде най-доброто от себе си.Дори и да не го познавам мога да преценя,че все нещо е специално или различно от другите.Но още не съм сигурна какво е.Всеки е добър в нещо което..което.Точно не мога да кажа,но това сега няма значение.След малко той пресуши напълно така,че да не остане никаква капка алкохол.Ако някой иска да го накара да се откаже от алкохола,му желая късмет.След малко излязоха думите,които бях сигурна,че ще каже "Защо не още едно?'.Какво пък!?Явно днес ще го изкарам на пиене.Взех и моето шише и аз като него го пресуших.
-Какво ще кажеш за две?-попитах аз.Помахах на бармана.Той дойде и си поръчах.-Още две шишета от същото.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Damon Salvatore on 06.02.14 22:12

Изведнъж ми хрумна блестяща идея. Видях, че има две момичета в края на бара, които тихичко си шушукаха. Погледнах бармана и веднага му заповядах:
- Пусни музиката до дупка! Усили я веднага. Нищо няма да помниш утре!
След това хванах Амара за ръката и я задърпах с мен.
- Ела да видиш как ще се забавляваме- с вампирската скорост стигнахме до момичетата.- Станете и няма да крещите. Утре няма да помните нищо. Просто ви е ухапала змия и не знаете как сте се озовали в болницата.
Какво по-хубаво от такава вечер. Отидох до вратата и врътнах ключа. След това музиката започна. Отново използвах дарбата си и притиснах Амара до стената.
- Мисля, че това ще ни е нужно!- промърморих и извадих шишето. Отпуших го и отворих уста. Без да си правя някакво усили да докосвам гърлото с устни. Излях течността и после завъртях момичето в ритъма на музиката. После и' подадох бутилката и се озовах до момичетата. Вените ми изпъкнаха под очите и в следващия момент се чу звук на душене или трошене на кости. Извадих второто шише и полях гърлото и'. Видях как тя веднага изпъшка от болка.
- Мила, боли ли те? Не се притеснявай.- засмуках алкохола и кръвта.- Амара, няма ли да се присъединиш?
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by .tessa. on 07.02.14 11:02


Изведнъж усетих нещо.Някой ме дърпаше за ръката.Беше Деймън.Мисля,че е намислил нещо.Каквото и да е ми харесваше накъде отиват нещата.След като стигнахме в края на бара където ме заведе Деймън започна някаква музика.Заедно с музиката се оказах долепена за стената.А после синеокия мъж ме завъртя в ритъма на музиката.Подаде ми една от бутилките,които бях поръчала.Отворих моята бутилка след като Деймън захапа едно от момичетата.Момичето изпъшка от болка.Радвах се,че не бях на нейно място.Не исках и да си помислям какво й е.Не бях много гладна,но какво пък.Може и да си пийна малко.Приближих се до момичето и захапах внимателно врата й.Аз бях един от вампирите,които горе долу се контролираха.Затова пийнах колкото ми се полагаше.След като приключих аз се отдръпнах.Взех шишето,което бях отворила и отпих малко.Избърсах устата си с ръка.И седнах на една от масите като кръстосах крака.
-Е,след като се нахранихме какво искаш да правим?-попитах аз с една миловидна усмивка.И зачаках отговора му с нетърпение.Всъщност вече мисля,че алкохола ми действа и направо съм се напила.Но въпреки това отпих още от шишето.
avatar
.tessa.
вещица
вещица

Брой мнения : 829
Reputation : 0
Join date : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Бара

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите