Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

МАСОВО РП1

Go down

МАСОВО РП1

Писане by fallon hutcherson on 07.06.14 16:09

Понеже нищо от нещата, които ми се искаше да се случат в МАСОВОТО РП не се случиха реших, че ще е добре да напиша точно каква беше идеята на всичкото това ... Не го правя случайно, а защото след това МАСОВО се появяват нови раси в Мистик Фолс, а и на всякъде. Поне да имате реална представа от къде са се дянали.

Всичко започнало ден преди планът на ловците да се задействал. Същата тази вечер, случайно минаващата Керълайн /става въпрос за старата Керълайн, която сега се казва Eliss. и  героят й е неактивен/, дочува за този план. Първото нещо, което й хрумва е да е съобщи за онова, което е разбрала на Деймън, Елена и Стефан. След това те извикват всички първородни, които идват в града с цел да спасят своите собствени животи.

-------------------------------------------
Преди две години
-------------------------------------------
Всичко обаче започнало много по - рано. Тогава, когато семейството на Грегор Рийд е избито от един вампир, който самият той никога не открива. От този момент нататък Рийд намразва вампирите. Иска не само да отмъсти на онзи, който е унищожил живота му, но и на всички, които някога са понечили да нарушат нечие щастие - всичките до един. Желае отмъщението толкова колкото един вампир желае да вкуси от нечия кръв.
За това решава да намери заклинание за убиване на всичките вампири на света, всъщност Грегор не искаше да убива, искаше да останат живи и сами да посрещнат коварната си съдба. В година и половина търсене на това заклинание не успява да намери нищо, за това се опитва да осъществи връзка между майката на първородните. Макар и да не успява да я осъществи намира друга могъща вещица, която му помага да направи това заклинание, чрез което да убие всичките тези създания. Месец по късно всичко е готово и наистина изглежда прекалено елементарно. Просто трябва да намериш древен, да забиеш кол в сърцето му и всичко е приключено, но дали е толкова лесно, колкото звучи ...

-------------------------------------------
Изоставената църква - наши дни
-------------------------------------------
(който е чел този пост няма смисъл да го прави отново ...)
Грегор бе седнал на стола си и бе качил краката си на бюрото. Скоро щеше да дойде моментът. Много малко оставаше. Едва няколко часа до започването на плана, който бе подготвил. Сега с останалите четирима ловци чакаше идването на вампирите и върколаците. Искаше всичко да е точно. Не искаше да има грешки. Може би бе се доверил много на вампирите, но макар и да бе просто човек те много добре знаеха, че поиска ли би сринал живота им до основи. Всекиму бе ясно, че Грег е жесток човек. Жаждата му за отмъщение го промени. Вече не е същия. Може би сега наподобява човек, който прилича на вампир. Макар и да не го осъзнава, макар и да не го приема е така. Всеки опитал се да му каже, че е някакво подобие на вампир го убивал без да му мигне окото, а това все повече и повече водело хората до точно тази мисъл.
Бе загубил семейството си един жесток начин. Не можа да го преживее, а тази му болка след време се бе превърнала в жаждата за отмъщение.
Изведнъж и малкото помещение се напълни и хилядите звуци, които издаваха съществата прекъснаха мислите на Рийд. Можеше да се каже, че бе леко притеснен. Една грешка и не само тези чудовища нямаше да умрат, но Грег щеше да срещне смъртта си, а той не искаше това. Искаше да убие всички им до основи. Искаше Мистик Фолс да бъде едно спокойно място за живеене. Искаше хората да излизат навън спокойни, без в съзнанието им да изскача мисълта за това, че някой може би ги следи или иска да ги убие.
Грегор чу нечий глас и се обърна по посока му. Беше един от вампирите. Ловецът го погледна изпитателно, а след това се обърна към всички им.
- Днес е денят, - започна той и стана от мястото си, разхождайки се насам - натам. - в който онова, което планирахме месеци наред ще се осъществи. ВСЕКИ, който направи и най - малката грешка, която би могла да доведе до провал на плана лично ще ОБЕЗГЛАВЯ без да ми мигне окото.
При тези му думи всеки оттук присъстващите настръхна, а Рийд се зарадва от това. Харесваше му да наблюдава тези нищо неподозиращи лица, потрепващи от страх.
- Както знаете днес ще се избере Мис Мистик Фолс и ще се честват 250 година от съществуването на града. Искам да разберете кое ще е това момиче и ако е вампир да бъде убито на момента. Да го направи някой от вампирите - рече, но когато не получи никакъв отговор кресна. - ВЕДНАГА! - при това един от тях се залови със задачата, поклащайки положително глава и излизайки извън църквата.
Огледа и останалите. Отново седна на мястото си и преди да каже каквото и да е било извади един дървен кол, който бе омагьосан от вещица, която бе пожертвала живота си само и само за да го създаде.
- Този кол е способен да убие първороден или по - скоро вампирския му ген. Една погрешна стъпка и целият план ще се провали. Наръган веднъж вампир се превръща в човек и връщане назад няма - каза той.
Нямаше никакво намерение да убива всички вампири. Искаше да ги превърне в хора. Не искаше да отнема милиони животи. Не бе чак толкова жесток, но ако той самият държеше света в ръцете си би избил всички им.
- Има само един кол! Трябва да бъде наръган един първороден. Той ще бъде превърнат в човек както и абсолютно всички останали - завърши. В следващия момент Рийд прибра кола при себе си и отново продума. - Древните са наоколо и се предполага почти всичките да са на партито. Работете заедно! Не се разделяйте. Щом го хванете го затворете някъде и ме изчакайте! И ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ОБЪРКАТЕ НЯКЪДЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ СМЪРТТА СИ ПО - БЪРЗО ОТКОЛКОТО НЯКОГА СТЕ ОЧАКВАЛИ! Върколаците да се пръснат по целия град. Искам да знам всичко! Наблюдавайте най - вече първородните! Искам да знам дори, когато спрат да дишат! - щом изрече и последните си думи върколаците излязоха и в помещението останаха само вампирите, ловците и петте вещици .....

-------------------------------------------
Имението Салваторе - наши дни
-------------------------------------------
(нарочно не пиша нищо почти нищо тук, не само защото не знам как да го напиша, но общо взето няма и какво хд)
Общо взето те нямат план. Решават най - спокойно, че ще идат на площада и ще убият всичките ловци, но за голямо съжаление дори Томас, който им съобщава за плана изпуска огромната подробност, че на страната на ловците има няколко вещици, вампири и глутница върколаци, готови да ги убият, ако застанат на пътя им. Единствено и само Катрин е на страната и на ловците, и на вампирите. И в двата случая печели и то много, но за това по - късно ...
Томас се появява и съвсем набързо, колкото да отбие номера им казва за почти всичко, поради простата причина, че е и винаги ще бъде на страната на вампирите, дори и да бе ловец. За него животът без вампири ще бъде много скучен, а той самият обожавал да гледа как се измъчват и искал неговото забавление да продължи.

-------------------------------------------
Площадът - Награждаването
-------------------------------------------
В началото всичко протича съвсем нормално и никой не могъл да се сети, че всъщност този празник е нещо като прикритие на истинското представление. Когато вече е ред да се каже коя дама ще притежава титлата Мис Мистик Фолс /Александра/ Грегор, за когото само Катрин знае, излиза на сцената, започвайки с думите 'Днес ще бъде прекрасен ден не само за спечелилата титлата, но и за всички жители на Мистик Фолс'. През това време Михаил среща един от първородните, Фин, и го наръгва с омагьосания кол. Древният умира, а след него всички останали вампири падат на земята, а някои по - млади от тях умират. Чак в този момент, за да не ги достигне смъртта вампирите започват да търсят изход от ситуацията. Тогава се появява могъща вещица, която знае как да спаси положението, но за тази цел й трябват вампир, върколак и кръв хибрид /първата нова раса; хибрид между човек и вампир/. За щастие обаче хибридът усетил, че е в опасност и отива в Мистик Фолс, за да спаси не само своят живот, но и този на любимия си.

-------------------------------------------
Гората
-------------------------------------------
В гората всъщност се извършва целият този ритуал, а жертвите са вещицата, която за да спаси вампирите трябва да пожертва живота си, вампирът и върколакът /аз/. Малко преди всичко да стане се появява хибридът. Вещицата изгаря вампира и върколака, а върху тях хибридът разрязва ръката си, от която започва да тече кръв. Вещицата изрича заклинанието и в този момент всичките вампири започват да възвръщат силите си, но за да оцелеят трябва да пият отново човешка кръв в рамките на 24 часа. След като отново всичко е по старому се разбира, че Елена всъщност не е Катрин и Деймън я наръгва с ножа на пътешествениците.

-------------------------------------------
Ада
-------------------------------------------
След като вече е мъртва Катрин отива в Ада, където ще трябва да прекара живота си като мъртвец, но разбира се, за да продължи да живее на няколко пъти се опитва да сключи сделка с Луцифер, който всеки път й отказва. За това тя решава да го убие. И за нейно щастие успява да го надхитри. Никой обаче не й казва, че след като го убие тя ще стане новия Луцифер /втората раса/ и че ще има свои подчинени, а именно демоните /третата нова раса/.

...........
Не съм писала кой знае колко подробно по простата причина, че нямах особено много време, но се надявам, че сте добили представа за всичко това. В расите на форума ще добавя трите нови, където ще можете да прочетете почти всичко за тях самите. Ако имате някакви въпроси относно МАСОВОТО пишете в тази тема.

Форума с МАСОВОТО ще бъде затворен, ако искате да продължите РП-тата си там можете да го направите в настоящето или миналото ;)))
И още нещо - Катрин се връща в тялото си, а Елена остава в своето /тоест всичко си е така както трябва да бъде хд/
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите