Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости :: 2 Bots

Колобър Чакар

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Nature has no principles. She makes no distinction between good and evil.

Go down

Nature has no principles. She makes no distinction between good and evil.

Писане by Finn. on 23.09.16 23:48

На Фин за първи път му се случваше такова нещо. Беше преживял и живял много, но никога досега не се беше качвал на самолет, по обясними причини и случки случили се доста, доста отдавна, сега на фин му се налагаше да се пригажда към този нов свят, което изглеждаше, първоначално, лесно, а след това, след тази ужасна заблуда, ванпирът осъзна, че просто си е губил времето да си мисли, че всичко му е окей, тъй като то изобщо не беше. И вместо да си мислеше, че щеше да се справи, щеше да е о - добре да се научи как се работи с някой смарт телефон, въпреки че поне с това можеше да се оправи, а и беше доста важно. Иначе едва щеше да се свърже с хората, с които трябваше. А имаше доста, с които трябваше все да обсъжда разни неща, които често пък не го засягаха. И те бяха свикнали да си губят времето. И той покрай тях започваше.
Седнал бе на седалката, затегнал колана, изпълнил инструкциите. А сега проста наблюдаваше, за да види как се случваха нещата тук и дали пък не беше изпуснал нещо интересно. Разбира се, отне му време, за да осъзнае, че това не беше нищо особено и нищо кой знае колко завладяващо, но гледайки през прозореца, със сигурност се чувстваше някак различно. Можеше да види всичко. Целият свят. беше далеч от всички и сега можеше да направи, каквото си поиска, стигаше само да поискаше. Надяваше се и да не го откриеха скоро. Щеше да е доста добре за момента. На всеки му трябваше почивка ... нищо, че векове наред бе лежал в един ковчег и не бе правил нищо кой знае колко натоварващо, но вината не беше негова, а и понякога му се насъбираше толкова много информация, че имаше чувството, че мозъкът му щеше да се пръсне.
И тогава, докато си разглеждаше гледката отвън, най - спокойно, надявайки се, че нищо лошо нямаше да се случи, се чу сблъсък и самолетът загуби равновесие. Започнаха да се чуват викове, крясъци, истерични. Само че него не го заинтересува много. Първо, защото не разбра за какво викат, а и не знаеше какво точно се случваше. И все пак се надяваше някой да му каже, за да можеше да реагира по някакъв начин. Но пък не получи такъв сигнал. И все пак не беше чак толкова заблуден. Успя да се сети какво става, когато се чу втори "трус" и хората започнаха да се плашат още повече, а самолетът започна да се върти. Интересно беше предвидил всичко. Сега щеше да има + размазана физиономия. Кой знаеше къде щяха да попаднат и какво щеше да им се случи. Нямаше идея как щеше да се върне и дали щеше да е скоро, което го притесняваше, но нямаше какво да направи сега. Самолетът бе загубил пълно равновесие, а когато отиде да види дали шофьорът прави нещо, установи, че това изобщо не беше така. Той дори беше припаднал, което го учуди. Защо им беше такъв да го взимат на работа? НО все едно беше и това. Щяха да се размажат съвсем спокойно, а Фин много добре виждаше това. Затова и излезе от това помещението, като започна да е клатушка наляво-надясно, докато не се задържа въпреки преобръщането на самолета.
- Интересен ден - каза сам на себе си и погледна отстрани, отново през прозореца. Наближаваха земята, усещаше, че скоро щеше да стане нещо много, ама много забавно.
avatar
Finn.
древен вампир
древен вампир

Брой мнения : 22
Reputation : 2
Join date : 20.04.2014

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите