Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

i have restless soul syndrome // Birdy ♥

Go down

i have restless soul syndrome // Birdy ♥

Писане by Birdy; on 26.10.15 12:41

Birdy Rock 21 fc: Carlson Young
Anna Petrovna 21 fc: Danielle Campbell
who knows?


  
 


Всяко лошо момиче един ден си получава заслуженото.

Бърди беше на 18, когато се влюби истински. А момиче като нея не можеше да си го позволи, защото любовта бе за добрите, а тя беше ужасен човек със склонност на гневни изблици и пристрастие към цигарите. Пушеше от 11 годишна и често тогава крадеше парите за цигарите, защото с баща й живееха в пълна бедност в края на Ню Йорк. Не си мислете, че той не се грижеше за нея и не я обичаше, просто бе зает да краде пари за алкохол, да се бие по баровете и на сутринта неадекватен да си търси работа. Двамата се оправяха доста добре въпреки болестта, която баща й имаше и заради която не бяха способни да живеят нормално. Същината в отношенията им беше общото отчаяние и нямаше сутрин, в която баща й да не влезе в стаята й, за да й остави залък за закуска. Чакайте, за цигарите ли говорех? О, да. Когато три години по-късно се премести при майка й в чисто ново градче, тя се видя в чудо, защото вече не беше скитница. Само наполовина сираче. Винаги бе мразела майка си, все пак тя ги бе зарязала, когато дъщеря й бе само на осем, но ето, че след трагичната загуба на любимия си татко, тя се видя без друг избор.
И свикна изключително бързо с лукса- очевидно майка й не си бе поплювала през всичките тези години и бе изградила имение във викториански стил и истинска кариера. Не спря да пуши, но започна да учи. Влюби се в последната си година в местната гимназия. В един нахакан футболист, които не само се възползва от нея и разби сърцето й, ами и имаше склонност към насилие. Но тя го обичаше и той дълго я прегръщаше, наслаждавайки се на наивността и живота в това по душа бедно момиче. Когато най-сетне тя избяга от него, не беше същата. Беше по-слаба. Болнава и избухлива. Като ураган, пуснат без посока. Не искаше никого и вече с треперещи пръсти палеше цигара. Измисли различни поведенчески подходи, за да се предпазва. И сякаш стана още по-привлекателна за търсещите различното младежи. Малко по малко се превърна в мистерия.
Той разби не само сърцето, ами същността й. Той и показа как не трябва да се отнасяш с хората, особено с хлапачката, хлътнала по дълбоките ти очи и високи скули, по дрезгавия ти смях и здравата прегръдка.
Сега, три години по-късно тя го помни дори по-добре от тогава. Естествено, не вярва в любовта, но го е преодоляла. Напуснала е домът на майка си и не иска да е зависима от никого. Страхува се да чувства, понякога и да спи. Белезите, които тя от малка си оставя, и тези, които той й подари, са зараснали вече. Но дали някой ще успее да излекува тези, надраскани върху сърцето й?

 

 

Казват, че във всяко едно лошо момиче живее едно добро, което просто чака причина да се покаже

В случая с Бърди Рок, депресираното популярно момиче на Мистик Фолс, това бе повече от вярно. Защото Анна Петровна съществуваше, бе като принцеса от приказките и живееше в нея.
И нейната история е много по-различна. Анна не знае, че има семейство, нито че е красива. Анна винаги е бягала и търсела спасение, но защо? Истината е, че при първата й поява баба й, майката на починалия баща на Бърди, така се е изплашила, че просто я е изхвърлила с писъци. И това е нейният вечен спомен. По-късно в къщата се върнала малката Бърди, объркана и разплакана, и всичко за кратко било забравено. Дори и Анна.
Представете си какво е никой да не иска да приеме, че съществуваш, да не те обича и да се страхува от теб. Така живяла тя дълго време, докато години по-късно, когато вече не били деца, тя сама си дала име и тръгнала в малкото време, което й се полага, да търси живот. В интерес на истината, същинската мъченица в тази история е тя. Почти като призрак, Анна обаче не оставила на злото и разочарованието да я докоснат. И много обичала Бърди, чиито жестоки тийнейджърски страдания скоро започнали.
Бърди не приемала лесно свръхестествените си заложби, които се изявявали в това да носи две страдащи души, затова не ги брояла като част от живота си и съществувала, без изобщо да ги мисли. За разлика от нея Анна много се радвала, че не е обикновен човек и понякога успявала да съедини съзнанието си с това на Бърди и те ставали това, което винаги е трябвало да бъдат- един добре функциониращ двойственик.
Анна е истинска синеока мистерия за всеки, който я срещне. Пее приказно, обича синия цвят и небето и има сестра, с която не са точно близки- това е всичко, което по принцип разкрива за себе си. Бърди и Анна или Анна и Бърди? О, независимо от всичко заедно те са истинска поредица от бедствия, такива, на които човек не би могъл да устои, въпреки възможността за сигурна смърт.

avatar
Birdy;
човек с дарба
човек с дарба

Брой мнения : 125
Reputation : 3
Join date : 26.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: i have restless soul syndrome // Birdy ♥

Писане by deborah; on 26.10.15 12:48

Страшна е! Одобрена си! <3 <3
avatar
deborah;
августин
августин

Брой мнения : 457
Reputation : 4
Join date : 31.08.2013

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите