Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 0 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

“I myself wouldn’t call her crazy. She is kinda SPECIAL though, yeah. Sometimes she barely speaks, at other times she can’t shut her mouth for one damn minute.”

Go down

“I myself wouldn’t call her crazy. She is kinda SPECIAL though, yeah. Sometimes she barely speaks, at other times she can’t shut her mouth for one damn minute.”

Писане by alena.♣ on 17.05.15 8:35

`Alena El-Boner`


Алена Ел-Бонер.
Вампир.
21/5.
Diana Melison
Характер:
Тя е доста сложен човек за разбиране. Един път ще е така, друг иначе. От нея може да се очаква всичко. Има моменти, в които е добра, мила и да. Това е тогава, когато е в МНОГО добро настроение. Лоша е с хората, които преди време са й направили някакво зло или просто се мразят взаимно. Държи се лошо дори й с най-добрите си приятели, когато не е на кеф. Спонтанна е. Обичам да взима решения на място. Обича да пробвам нови неща. Винаги е била много решителна. И когато каже нещо никой не може да я разубеди. Голям инат, е и не само има и черти на егоизъм. Поради това, че Алена е инат може да спори с някога до сутринта даже и повече, докато не излезе на нейното. Много е директна. Обича да си казва всичко на време, за да няма намусени или разсърдили се накрая. Мрази да говорят зад гърба й неща, които не са верни, да я лъжат в очите докато тя знам истината, да я изневеряват най - нахално в къщата й, да се правят на по - висша класа от нея, а да не са, да се правят на по - велики, а всъщност да не са и доста често употребява израза:
"Съжалявам!Не говоря с хора под моето ниво."
История:
- Къде съм? - попита момичето, след като се събуди. Изправи се. - Ехо! Има ли някой? - продължаваше да задава всичките тези въпроси, докато в от нищото не се появи непозната фигура. Отдалече не можеше да го види добре, сякаш бе някаква сиянка. Уплашена Алена не знаеше какво да прави и се приближи, когато бе достатъчно близо за да го види изкрещя от страх. Видя лицето му. Зъбите му бяха различни, не бяха човешки. Покрай очите му бяха изпъкнали тъмносини вени. 
- Какво искаш от мен? Защо съм тук? Кой си ти? И какво по дяволите си ти? - поредните досадни въпроси излязоха от устата на брюнетката. Мъжът пред нея мълчеше, но малко след това се приближи към нея и й се усмихна доволно.
- Не мисля, че ти влиза в работата, красавице - рече той и я погали по блузата нежно и внимателно. Алена отблъсна ръката от блузата и се отделечи от него, но това, което направи може би нейната най - голяма грешка. Ядосан непознатият мъж преди нея отиде при нея със светкавична скорост и я захапа за врата, но нещо го спря.
- Такава красота.. - каза той замислено. - Не бива да отнема на хората всеки ден да виждат красивото ти лице.
След тези думи той й даде да пие от кръвта му и след това изви врата й, а тя падна на земята...
-на следващия ден-
'Моят живот започна в този един единствен момент. Събудих се в някакво меко легло. Не, това определено не беше хотелът, защото пружините от дюшека толкова много бучеха, а сега имах чувството, че се нося в облаците. Надигнах се. Усетих, че цялото ми лице беше мокро от сълзи. Докоснах врата си, след което внимателно погледнах пръстите си. Боже... Имах кръв. Не. Бях ли мъртва? Точно в този момент видях един мъж, който светкавично дойде до мен...'
- Добре ли си? - попита ме и докосна челото ми с длан.
Бях толкова изплашена. Отдръпнах се инстинктивно. 
- Кой си ти? - извиках и станах рязко. Затичах се към вратата, но тя ме пресече. Спря точно пред мен.
- Не ти трябва да знаеш. А ти...ти си вампир - отвърна той, а след довърши. - Е, не съвсем. Трябва да пиеш. 
В стаята влезе някакво момиче. 
- Пий!
Поклати глава в знак на отрицание, но все пак го послуша и малко след това я захапа. Кръвта. Тя бе толкова вкусна.
Не можа да повярва. Единственото, което й хрумна на детския й ум беше... Бягай! Запъти се към стълбите и избяга надолу. Видя входната врата и се втурнах към нея.
- НЕ! - извика той и ме пресрещна, точно преди да излезе. Усети, че слънчевата светлина буквално изгори ръката й. Тогава му повярва...  


Л.С. Отказвам се от shay mitchell, и ако може да ползвам този лик и да ми смените името на alena.♣
avatar
alena.♣
вампир
вампир

Брой мнения : 7
Reputation : 0
Join date : 05.05.2015

Върнете се в началото Go down

Re: “I myself wouldn’t call her crazy. She is kinda SPECIAL though, yeah. Sometimes she barely speaks, at other times she can’t shut her mouth for one damn minute.”

Писане by fallon hutcherson on 18.05.15 19:05

добре дошла happpy
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите