Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости :: 2 Bots

Колобър Чакар

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

hayley&fallon

Go down

hayley&fallon

Писане by fallon hutcherson on 01.04.15 16:29

Фалън беше много ядосана. Беше странно, защото й се случваше рядко да чувства такава омраза към някого толкова дълго време. Обикновено не обръщаше внимание на хората, които не й допадаха, но този път не можеше да го направи. Не можеше просто да забрави за всичката тази информация, до която бе успяла да достигне.
Телефонът й звънна. Не очакваше, че ще получи толкова бързо отговор на много съобщения, които бе оставила минута по - рано.
- Трябва да ми помогнеш - рече направо брюнетката.
Не обичаше да заобикаля, а и нямаше време да се отклонява от темата на разговор. За нея бе много важно това, което иска да се случи да се случи. Сякаш животът й зависеше от това, което предстои в следващите двадесет и четири часа. Този разговор щеше веднъж завинаги да премахне всичките й притеснения. Щеше да й помогне да се справи със задачата, която сама си беше задала.
- Искам да дойдеш с мен в Ню Орлиънс. Ако си съгласен ще те чакам след половин час пред училището.
Фалън затвори и прибра телефона и ключовете си в малката чантичка, която обикновено носеше със себе си. Едната й ръка хвана сака, който доста дълго приготвяше, а в другата си ръка взе чантичката. Излезе от къщата и не след дълго прибра всичко, което бе помъкнала със себе си в багажника на колата. Качи се в нея и потегли. Трябваше да стигне възможно най - бързо до училището. Знаеше, че човекът, когото бе повикала щеше да дойде след цели двадесет минути, но тя искаше да е там по - рано. Всъщност се надяваше той да й помогне, защото ако не го направеше Фалън нямаше да може да изпълни задачата си.
Спря колата и преди да излезе вратата й се отвори. През нея влезе красив чернокос мъж.
- Какъв е планът? - попита той.
Момичето почувства облекчение. Сякаш досега вършеше нещо изключително тежко, с което не можеше да се справи, но когато той се появи вече бе спокойна и знаеше, че няма да я изостави.
- Ще видиш - рече Фалън и се засмя на висок глас.

- Не искам да идваш, докато аз не ти кажа - рече момичето и се усмихна.
В този момент му бе толкова благодарна, че бе решил да направи такава жертва. Не вярваше, че наистина бе способен на това да й помогне. Бе щастлива за това, че щеше да постигне своето. Знаеше, че цената, която ще плати след това ще е голяма, но сега бе готова на всичко и по всичко личеше, че е и способна на всичко, което съзнанието й можеше да роди.
Слезе от колата и тръгна към кафенето, в което щеше да се проведе така чаканата от нея среща.
След минута вече се бе озовала в сградата. Очите й се справя върху един единствен човек. Онзи с когото щеше да се срещне и онзи. Направи няколко крачки и след броени секунди погледна момичето пред себе си, усмихна се и рече:
- Радвам се, че се съгласи да се видим, Хейли.
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: hayley&fallon

Писане by -hayley; on 04.04.15 17:23

-Какво ще желаете?
Русата сервитьорка прекъсна Хейли от унеса и'. Тъмнокосата сви устните си в някакво подобие на усмивка и отвърна сухо:
-Капучино.
Щом момичето и' обърна гръб тя се върна към собствените си мисли. Фалън Хътчерсън, съвсем непознато за нея име я беше помолила учтиво да се срещнат и водена от собственото си любопитство Маршал прие. Остави Ребека и Илайджа да наглеждат Хоуп и излезе от имението на Майкълсън съвсем спокойно. Не бе споделила с кой смяташе да се срещне, тъй като не отдаваше съвсем голяма важност на събитието. И ето, че вече половин час стоеше тук без дори да знае как изглежда въпросното момиче. Нервите и' бяха на привършване и тъкмо смяташе, че е прекарала достатъчно време чакайки като пълна глупачка, тя дойде.
Младо момиче, в началото на двадесетте си години, с тъмна и дълга коса, плътни червени устни и бяла кожа. Най- вероятно, ако Хейли беше дете, щеше да я сбърка със Снежанка.
Погледна я и скръсти ръце, но все пак не отвърна на усмивката.
-Искаше ми се да мога да кажа същото, Фалън, нали така беше?
Кимна към свободното място пред нея поканвайки я да седне. В същия този момент поръчката и' пристигна.
-Благодаря. -отвърна все така сухо и отпи от напитката.- Е, какво имаш да ми казваш?
Впи поглед в момичето, сякаш я преглеждаше на рентген и започна да изучава чертите на лицето и'. Имаше нещо лукаво във фалшивата и' усмивка и тъкмо това бе причината Хейли да започне да следи внимателно всяко едно нейно движение. Не вярваше да е толкова глупава да я нападне тук, пред всички хора, но все пак никога не можеше да знаеш до каква степен глупостта надделява над един човек. Маршал се заслуша в сърцето на девойката, което биеше и изпомпваше спокойно кръвта и', но явно червената течност не достигаше добре до мозъка и' щом брюнетката смяташе, че може да играе такива игри с хибрида пред себе си.
-Е, имаш ли намерение да говориш? Нямам нито време, нито нерви за да се радвам на прекрасната ти усмивка цял ден.
Иронична усмивка се изписа по лицето и', но почти веднага се скри. Вече започваше да и' става скучно и ако причината да се срещнат беше поредната глупост, Хейли не смяташе да остане още дълго. Пренесе тежестта на тялото си напред, подпирайки се на металната маса помежду им и изричайки ясно думите каза:
-Слушам те.
avatar
-hayley;

Брой мнения : 527
Reputation : 3
Join date : 30.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: hayley&fallon

Писане by fallon hutcherson on 05.04.15 15:49

Фалън беше доволна. Харесваше й това, че Хейли се изнервяше толкова бързо. Това щеше да й е от голяма полза за бъдещите й планове. Ядосаните хора бяха слабите хора. Хората, които не могат да сдържат нервите си. Какво по – хубаво от това да забелязваш как врагът ти ще достигне до самоунищожение само и само защото не си пристигнал навреме?
Всъщност, ако се замислеше, Фалън щеше да не е просто раздразнена, ако някой не дойдеше на време. Щеше да бъде бясна и отдавна щеше да си е тръгнала. Тя не понасяше да чака. Това я изкарваше супер много. Ако и Хейли се ядосваше толкова много, колкото и Фалън определено Хътчерсън щеше да си свърши добре работата.
Усмивката не можеше да се свали от лицето на Фал. Тя бе толкова щастлива от всичко, което виждаше. Беше открила пречката по пътя си. Пречка, която щеше да изчисти и щеше да продължи да върви спокойно по пътя си, без да се притеснява за завръщането й. Толкова много й се искаше сега да направи всичко, което искаше сега. Не искаше да чака и секунда повече. Желанието й да причини болка на Хейли нарастваше с времето. Колкото по – бързо минаваше то, толкова повече и желанията й се увеличаваха. Щеше да направи толкова много неща … дори в момента си представяше всичко, което й се искаше да направи.
- Защо бързаш, Хейли? Имаш цялото време на света, не съм ли права? – рече Фал.
Свали усмивката от лицето си. Очевидно на Хейли това не й харесваше, а и Хътчерсън не искаше Маршал да я намрази от сега. Все пак не бе нито мястото, нито времето за осъществяването на плановете, които кроеше последно време.
- Бих искала да ти задам няколко въпроса и се надявам, че ще бъдеш така добра да ми отговориш на тях – поде брюнетката и погледна към прозореца на заведението.
Мислите, които се въртяха в главата й за миг замръзнаха. Сервитьорката, която бе донесла питието на Хейли, отново се появи. Фалън я отпрати преди да чуе какво иска да каже и отново върна погледа си към момичето, което седеше срещу нея.
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: hayley&fallon

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите