Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Michael.

Go down

Michael.

Писане by Michael. on 05.11.13 18:41

Мъжът се препъна в неравния асфалт и за малко щеше да падне. Бързаше. И това си личеше. Тичаше, сякаш животът му зависеше от това и отчасти може би си беше и така. Какво правеше на пустата, малка, забутана уличка в Мистик Фолс ли? Ами беше очевидно - бягаше.

Името му беше Майкъл.
Не беше като другите - след близо 3 000 години пленничество, най-накрая беше спечелил свободата си. Не се гордееше с това, което беше правил в миналото, но един вампир трябваше да прави каквото се налага, за да оцелее. Въпреки безсмъртието си. Защото в ръцете на Първия Хибрид всяко безсмъртно създание можеше да намери смъртта си. И не само нея, ами и пълното си унищожение, сякаш никога не е съществувало.
Мъжът продължи да тича. Светът и всичко наоколо му беше непознато и чуждо след толкова време на пленничество, но това не значеше, че нямаше да се справи и с това. Дори напротив... Защото той винаги оцеляваше. Имаше си своите скрити заложби - като това да въздейства над другите, да владее телекинеза, да се защитава от чужди дарби, да контролира Огъня, да контролира времето и да вижда страховете, желанията и миналото на всеки, който пожелае, чрез допир.
Озърна се - въпреки факта, че мозъка му казваше, че е в безопасност и зад него няма никой, или по-скоро нищо, той не спираше предпазливо да се оглежда зад себе си. Беше прекарал 2 999 години, ако трябваше да бъдем точни, под командата на един уникален по рода си Хибрид, изпълнявайки всяка негова заповед. Беше сделката, която сключи след 28-мия си рожден ден, за да предпази семейството си и да не ги нарани, след като беше осъзнал, че е превърнат във вампир. Тогава беше човек, но сега се чувстваше изцяло и само като демоничното създание, което беше до мозъка на костите си. Особено след всички ужасни неща, които беше извършил .. Не искаше да е такъв, не искаше да е това чудовищно същество, но го бяха направили такъв и сега нямаше връщане назад - Майкъл беше това, което беше. Точка.
Спъна се отново. Озърна се отново. И продължи да тича. 
*след година*


Силният мъж се изтегна на дивана, раздвижвайки широките си рамене. Беше се проснал там преди няколко часа и сега се разсънваше насред уютния си дом. Беше като нов - не само след приятната дрямка, но и в сравнение с това, което беше преди една година, когато избяга от един особено взискателен Хибрид с още по-особено командващ характер. Що се отнасяше до него, той можеше да върви по дяволите. Само че единствения недостатък в случая си оставаше същността му – Майкъл беше вампир и това никога нямаше да се промени. Имаше почти всичко, което един смъртен можеше да пожелае – хубав дом, пари в банката и от време на време срещи с красиви жени. Само че тъмната коса, дълбоките очи и изразената брадичка прикриваха една празна същност отвътре, докато отвън изглеждаше като привлекателен мъж. Вампирската му същност обаче отдавна беше част от него –  точно там беше и проблема, нали? Именно това го отличаваше от всички останали и най-вече от жалките смъртни, които бродеха по Земята в своето безцелно и безсмислено малко съществуване, съсредоточени единствено върху самите тях и върху нищо друго. 
Като че ли и той не правеше същото?
Е, поне беше безчувствен до мозъка на костите си и го знаеше. Не отричаше факта, че представляваше всичко лошо, за което можеше да се сети някой. А и все пак беше преминал през най-тежките мъчения на Първия Хибрид, беше успял да се измъкне оттам и не само беше оцелял, но и беше съвършено различен вампир, за разлика от момента, в който разбра за същността си –  когато за първи път се събуди за нов живот, вече безсмъртен. Много неща се бяха променили, много неща се бяха и случили с него оттогава и той повече не беше онова наивно момченце, смятащо себе си за един от смъртните и вярвайки, че е обикновен човек като всички останали и че все още може да изпитва емоции, дори и вампир.
Но нее, той беше нещо друго. Съвършено друго. 
Макар за повърхностното око да беше като останалите – зрял мъж, бизнесмен и собственик на кръчма, за по-проницателните беше смъртоносно създание, непознаващо милост. Нито пък чувства. Криещо много таланти .. заплахи .. и тайни. Нали беше като дясната ръка на този особено опасен Хибрид, познат на всички, в продължение на толкова време .. а все пак, с какъвто се събереш, такъв ставаш .. 

FC: Shane West / Vampire / 3 000 years oldavatar
Michael.
вампир
вампир

Брой мнения : 22
Reputation : 0
Join date : 05.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Michael.

Писане by fallon hutcherson on 05.11.13 19:10

Одобрен си! Добре дошъл във форума!
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 18
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите