Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

CAROLINE BRANDE

Go down

CAROLINE BRANDE

Писане by Гост on 18.01.15 12:31

CAROLINE BRANDE | 21 YEARS | HUNTER | FC: HOLLAND RODEN

Характер :
Тя е доста сложен човек за разбиране.Един път ще е така,друг иначе.От нея може да се очаква всичко.Има моменти,в които е добра.Това е тогава,когато е в настроение.Лоша е с хората,които преди време са и направили някакво зло или просто се мразят взаимно.Държи се лошо дори й с най-добрите си приятели,когато не е на кеф.Спонтанна е.Обича да взема решения на място.Обича да пробва нови неща.Винаги е била много решителна.И когато каже нещо никой не може да я разубеди.Голям инат,е и не само има и черти на егоизъм.Поради това,че е инат може да спори с някога до сутринта даже и повече.Много е директна.Обича да си казва всичко на време,за да няма намусени или разсърдили се накрая.Обича да пътува,да си намира занимания,да се бърка в работи,които не я интересуват,да дразни враговете,да рисува,да снима.Мрази да говорят зад гърба й неща,които не са верни,да я лъжат в очите докато тя знае истината,да й изневеряват най нахално в къщата й,да се правят на по висша класа,а да не са,да се правят на по - велики,а всъщност да не са и доста често употребява израза:
"Съжалявам!Не говоря с хора под моето ниво."

История :
Мрак. Само това беше пред очите й. Нищо друго. Нито капка светлина не се прокрадваше в тъмната стая, където се намираше. Усещаше силно пристегнати въжета, обвити около крехките й китки, наранявайки нежната им кожа. Тя се размърда на стола, където беше сложена, но всяко едно движение й причиняваше болка. Цялото тяло я болеше и не можеше да помръдне. Беше в капан.
След миг вратата в тъмната стая се отвори с бавно и скърцащо движение и тъмен силует навлезе вътре. Каролина не можеше да различи лицето му, но знаеше, че го познава. Беше сигурна и дори и да не можеше да види лицето му го позна.
– Госпожица Бранде най-накрая благоволи да се събуди! - извика мъжът с повишен глас и пристъпи към нея. Тя извърна главата си към него и лицето й помръкна.
– Алек... моля те... не го прави... - гласът й бе тих и дрезгав, но нямаше сили дори да говори. Цялото й тяло бе в синини, а от крайчеца на устните й се стичаше кръв. Беше претърпяла най-ужасната нощ в целия си живот. Приятелят й... бившият й приятел или по-скоро предател и групичка от други мъже бяха прекарали времето си гаврейки се с нея, насилвайки я, биейки я... И накрая я бяха закарали в тази изоставена сграда, където щяха да продължат да го правят докато не се доберат до целта си, а именно парите на семейството й. За нейно нещастие обаче Каролина беше на 17 и не знаеше нищо за скритите пари на семейството си.
– Кажи ми къде са парите, Каролина, и обещавам ти, че няма да пострадаш. - Отвърна Алекзандър с хладен глас, в който не се долавяше капка емоция.
– Наистина ли... не чувстваш нищо... Цялото това време, което прекара с мен... наистина ли беше само игра..? - зададе въпроса си Бранде, игнорирайки неговия, защото й омръзна да повтаря, че не знае нищо за парите. Мъжът се засмя.
– Това няма да ти помогне... Улесни си живота и ми кажи това, което искам..
– Ще трябва да те разочаровам, Алек, защото не знам къде са... Така, че просто ме убий и нека се свършва с всичко това. - продума тя. Вече дори не се страхуваше. Беше се примирила с мисълта, че ще умре и това не я тревожеше. Бяха убили родителите й за нея вече нищо нямаше значение, искаше всичко просто да свърши.
Той не отговори. След миг тя усети как въжето изчезна от ръцете й и след миг Алекзандър я надигна на крака. Тя беше повече от объркана.
– Какво..? - попита тихо тя, но той закри устните й с ръката си, за да не вдига шум. Бръкна в джоба си и извади пистолет. Подаде й го, като не откъсваше очите си от нейните.
– Вземи това и бягай! Бягай надалеч! Ако трябва убивай, но се спаси, чуваш ли?! - каза с равен тон той и я хвана за раменете. – Не искам да се замисляш дори за миг! - тя не отвърна нищо, не знаеше какво да каже. След миг се намираше в обятията му, а устните му жадно се впиха в нейните, разтърсвайки я.
– Бягай! - извика й той след като отдели устните си от нейните и я побутна към изхода. Тя не се замисли и побягна. След това всичко мина като на лента пред очите й. Бягаше с всичка сила по тъмния коридор и застрелваше всеки, който се изпречеше на пътя й. Уби всички. И то без капчица угризение. Това беше последният път, когато видя Алекзандър, но колкото и да искаше да го забрави той винаги щеше да седи в съзнанието й.

Сега Каролина се намира в Мистик Фолс, където смята да започне нов живот, но споменът от онази нощ никога нямаше да изчезне от съзнанието й колкото и години да минеха. В последствие тя бе разбрала, че приятелите на Алекзандър са били някакви създания.. създания, каквито тя никога не бе виждала. И точно това я накара да се превърне в ловец. Машина за убиване. Сега, пет години по-късно тя вече не е същото малко и невинно момиченце, което беше. Сега нищо не може да се изпречи на пътя й.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: CAROLINE BRANDE

Писане by Damon Salvatore on 18.01.15 13:20

Предполагам, ти си запазила Holland. Иначе си одобрена! Хубав герой! Добре дошла! happpy
avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: CAROLINE BRANDE

Писане by Гост on 18.01.15 13:24

Да. Благодаря! :veryhappy:

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: CAROLINE BRANDE

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите