Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 0 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Расите

Go down

Расите

Писане by fallon hutcherson on 31.08.13 15:12

*Луцифер
Луцифер е Катрин. Луцифер е царят на Ада. По - силен е  от древните и притежава повече власт. Както Клаус така и Луцифер може да създава своя 'армия', ако можем така да го наречем. В случая става въпрос за демоните.

**Котвата
Човек, която има връзка с отвъдното.

Древни вампири
Древните вампири са първите вампири превърнати от майка си Естер.Тя превръща мъжа си Майкъл и децата си - Ребека,Илайджа,Кол,Фин и Никлаус във вампири.Като след време се установява,че Клаус е хибрид.

*Демони
Демоните са поданиците на Луцифер. Те за разлика от него са много по - слаби от древните, но и много по - силни от вампирите /изключение правят много старите вампири на по над 1000 години/. Демонът е безсмъртен.

Вампири
Вампирът е безсмъртно създание хранещо се с човешка кръв.За да станеш вампир,първо трябва да пиеш вампирска кръв,а след това да бъдеш убит.Като за финал да пиеш и човешка кръв.

Заразени вампири
Това са онези вампири, попаднали в ръцете на Августин. Те са нещо като техен експеримент, чрез който ги карат да се хранят от себеподобните.

Върколаци
Върколаците са хора,които се превръщат на пълнолуние във вълци.Когато пълната луна изгрее те се преобразяват.Това е семейно предавана черта и се предава от някой от родителните на децата му.За да го отключат,така нареченото проклятие,трябва да трябва убият човек.Трансформацията по време на пълнолуние е болезнена.Захапката им може да убие вампир.

Еволюирали върколаци
Техни алфи са Хейли Маршъл и Джаксън Кенър. Отличават се с повече способности от обикновените върколаци и могат да се контролират.

Вещици/Вещери
Вещицата/вещерът е човек,притежаващ специални умения. Вещерството се предава на поколенията в рода-от родителите на децата.

Джемини
Вещери и вещери идващи от сборище, в което предимно се раждат близнаци, които на 22-годишна възраст се сливат и премерват силите си, като оцелява по - силният от тях. - лидер - malachai parker;

Сифони
Вещици, които се раждат без магически способности, но имат способността да абсорбират магия във всички форми, от друг източник. А след абсорбирането на магията могат да я използват. Важно е да имат досег с човека или предмета, чиято магия искат да използват.

Хибриди
Хибридите са върколаци,имащи вампирски способности.Единствено първият хибрид-Калус може да превръща върколаците в хибриди.

Еретиците
Вещици, които не могли сами да произвеждат магия, заради това я крадели от други същества, при което са отлъчени от вещиците. Първите шест такива се нарекли еретици. Те били превърнати във вампири от Лилиан Салваторе и се превърнали в нейно семейство завинаги. Първият вампир-вещица хибрид бил Валъри.

*Във форума се появява още един вид хибриди - човек и вампир. Първият такъв е Анаиз Розарио, който е част от групата h. f. m rpg-s. Както при Клаусовите хибриди така и тук само Анаиз може да създава хибридите, но с една дребна подробност - тези хибриди могат да се размножават (има се предвид човек и хибрид могат да имат дете; може и вампир и хибрид, но ако хибридът е жената; и в двата случая способностите са едни и същи / тези хибриди, независимо от възрастта, са по - силни от вампириите; най - старият е на 2000 години/

Призраци
Призраците са духовете на мъртвите,които не са успели да намерят покой и мир.Нещо ги задържа тук,често причината е гняв и желание за мъст,на някой навредил им приживе.

Ловци
Ловците са обикновени хора с по-здрава психика и добри физически умения за убиване на различни свръхестествени същества.Имат много знания свързани с митологията на различните същества и с методите, които могат да ги убият.

Ловци от братството
Братството се състои от петима ловци на вампири.Те са високо квалифицирани и имат татуировки,които водят до лек за вампиризъм. Специфичното при татуировките е,че за да бъдат развити докрай,ловците трябва да убият определен брой вампири,за да бъде цялостна и да ги отведе до лека.

Пътешественици
Пътешествениците са древна общност от талантливи вещици, които използват силна магия, за да постигнат велики неща, включително и такива, които са били гледани накриво от други вещици. Кестия и Сайлъс са пътешественици и се считатат за най-силните. Въпреки това, нещата се променят за пътешествениците, когато двамата създават магия за безсмъртие, която се използва върху Сайлъс и Амара. Това предизвиква разединение между вещиците. Остават онези, които искат да запазят естествения баланс, и онези, които смятат, че могат да използват безсмъртието. Страхувайки се от силата, която може да се освободи по света, благодарение на това използване на магия, една група от мощни вещици призовават духове и след това се поставя проклятие върху цялото сборище на Кестия. Проклятието им пречи да се събират като племе, един акт, който ще доведе до бедствия като епидемии, пожари и земетресения, когато те се съберат. Освен това вече нямат достъп до традиционните магически източници.
Не могат да бъдат в собствените си тела, но могат да приемат чужди, на други хора и така да заобикалят проклятието. Откриват различни методи за практикуване на магия. Вярват,  че кръвта на Амара и Сайлъс ще обърне проклятието. Но тъй като са били затворени дълго време разделени (2000 години) това не е могло да се случи.

Безсмъртни същества
Безсмъртните свръхестествени същества не могат да бъдат убити от нито едно оръжие. Първите безсмъртни са Сайлъс и Амара. Те консумират еликсир за безсмъртие, създаден от Кестия. Безсмъртните нямат нищо общо с вампирите. Те не се нуждаят от човешка кръв, за да поддържат безсмъртието си. Не притежават същите физически сили като вампирите (освен лекуването), но те имат много по - развити психически способности, които ако се развият добре могат да извадят извън контрол един древен вампир и всяко друго същество.

Августин
Августин са фамилия, която изучава вампирите и чрез познанията си за тях ги измъчва и се опитва да ги унищожи, но не как да е, а като ги кара да се убиват един друг.

Хора
Мисля,че всички знаем що за създания са хората.Героите хора нямат никакви дарби

Хора с дарби
Обикновен човек притежаващ свръхестествени сила/сили.

Расите обозначени с '*' са от първото МАСОВО РП на форума.
**В "Дневниците на вампира" тази роля играе Бони, но в нашия форум ще се играе от някой друг, който все още не е създаден, защото реално, ние ползваме идеята на сериала, но развиваме форума по наш начин. Поради тази причина дори имаме раси, които в сериала го няма. /появява се също при първото масово. Именно нейната/неговата поява е виновна за продължаването на поддържането на другата страна. Затова и тя отново се връща./


Последната промяна е направена от fallon hutcherson на 07.09.16 18:23; мнението е било променяно общо 11 пъти
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Дарбите

Писане by fallon hutcherson on 31.07.15 15:19

Луцифер
Телепортация, може да влиза и в Ада, да сключва сделки с хората в замяна на душите им.

Котвата
Може да разговаря с мъртвите и следователно да ги вижда, както и да пренася мъртвите в техния нов свят /Другата страна/.

Древни вампири
Бързина и сила, както и свръхчовешко обоняние, слух, зрение, кръвта може да лекува хора, въздействие, контрол над сънищата, регенерация.

Демони
Телепортация, може да влиза и в Ада, да сключва сделки с хората в замяна на душите им.

Вампири
Бързина и сила, както и свръхчовешко обоняние, слух, зрение, кръвта може да лекува хора, въздействие, контрол над сънищата, регенерация.

Заразени вампири
Бързина и сила, както и свръхчовешко обоняние, слух, зрение, кръвта може да лекува хора, въздействие, контрол над сънищата, регенерация. Могат да преборят с векове по - стар от тях вампир.

Върколаци
Сила и бързина.

Еволюирали върколаци
Бързина, сила, регенерация, свръхчовешко обоняние, слух, зрение. Зъбите, очите, ноктите, могат да се трансформират в човешката им форма, както при вампирите. Могат да контролират трансформацията си. Захапката им е животозастрашаваща за вампирите. Среброто не е опасно за тях.

Вещици/Вещери
Контрол над природните стихии. Могат да създават отвари и заклинания.

Сифони
Имат способността да абсорбират магия във всички форми, от друг източник. А след абсорбирането на магията могат да я използват. Важно е да имат досег с човека или предмета, чиято магия искат да използват.

Хибриди
Бързина и сила, както и свръхчовешко обоняние, слух, зрение, кръвта може да лекува хора, въздействие, контрол над сънищата, регенерация. Могат да усетят, ако някой ги лъже.

Еретици
Абсорбиране на магия от други същества, която могат да използват. Притежават бързина, сила, както и свръхчовешко обоняние, слух, зрение, кръвта може да лекува хора, въздействие, контрол над сънищата, регенерация. Имунизирани са срещу слънчевата светлина. Могат да усетят, ако някой ги лъже.

Призраци
Могат да стават невидими и да се вселяват в човешките тела.

Ловци
Нямат дарба.

Ловци от братството
Нямат дарба.

Пътешественици
Заради проклятието, хвърлено им, те са много слаби и за да извършат магии трябва да я извършват о груи, тъй като не могат самостоятелно. Обикновено използват кръвта от двойниците, за да извършат дадена магия.

Августин
Нямат дарба.

Хора
Нямат дарба.

Хора с дарби
Дарба по избор. /една/


Последната промяна е направена от fallon hutcherson на 07.09.16 17:40; мнението е било променяно общо 6 пъти
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

How can I hurt you?

Писане by fallon hutcherson on 31.07.15 15:38

Луцифер
Демонското острие стояло сто години в светена вода може да го убие. Светената вода ги изгаря.

Котвата
Лесно ранима, разболява се, може да бъде убита.

Древни вампири
Може да бъде убит чрез кол от бял дъб.

Демони
Демонското острие може да го убие. Светената вода ги изгаря.

Вампири
Светлината /изгаря/ и върбинката /отслабва силите и причинява болка/ са негови врагове. Може да бъде убит с кол в сърцето.

Заразени вампири
Светлината /изгаря/ и върбинката /отслабва силите и причинява болка/ са негови врагове. Може да бъде убит с кол в сърцето.

Върколаци

Може да бъде убит, като му се отреже главата. Среброто му причинява изгаряния. Вълчето биле отслабва силите и причинява болка.

Еволюирали върколаци
Счупване на врат, обезглавяване, огън, изваждане на сърце, а вълчето биле отслабва силите им и им причинява болка..

Вещици/Вещери
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Сифони
Разсейването ги прави неефективни. Поглъщането на някои билки може да загуби съзнание и попречи да използва магия за неопределен период от време.

Хибриди
Може да бъде убит, като му се отреже главата. Среброто му причинява изгаряния.

Еретици
Счупване на врат, отрязване на глава, вадене на сърце. Ако са абсорбирали огромно количество магия могат да умрат.

Призраци
---

Ловци
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Ловци от братството
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Пътешественици
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Августин
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Хора
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.

Хора с дарби
Лесно раним, разболява се, може да бъде убит.
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Расите

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите