Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

The Frenchmen Hotel

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

The Frenchmen Hotel

Писане by Damon Salvatore on 17.01.15 17:49

First topic message reminder :

avatar
Damon Salvatore
администратор.
администратор.

Брой мнения : 1766
Reputation : 3
Join date : 03.02.2014

Върнете се в началото Go down


Re: The Frenchmen Hotel

Писане by Mr. Salvatore on 04.11.15 21:34

Беше готов да оспори намеренията си да я предаде, тъй като той не беше от тези хора. Ако плана й не беше налудничав, какъвто всъщност очакваше да бъде и ако цялото това нещо щеше да му бъде от полза по някакъв начин, щеше да й помогне на драго сърце. Но никак не му хареса това, което чу от нея. Може би, ако му го беше поднесла няколко месеца по-рано, година дори, едва щеше да се сдържи, но сега имаше нужда от Клаус и въпреки, че бе един от най-недоверчивите хора на тази земя, лунатичката до него му вдъхваше много по-малко доверие.
За пореден път се тръсна в леглото и подръпна дясната си ръка, но движенията му ставаха все по-тромави и немощни. Въпреки, че бе лека и нежна, имаше чувството, че са поставили камък на гърдите му и не му оставаше друга възможност, освен да обмисли най-добрия вариант на тази ситуация. Личеше си, че щеше да направи, каквото тя пожелае, но все пак Стефан се нуждаеше някой да направи това, което той желаеше. И все пак … дали нямаше да си създаде по-голям проблем, очаквайки тя да реши сегашния … най-вероятно ДА.
- Какво искаш да направя? – прошепна едва доловимо, но тя нямаше как да не се усети отчаянието в гласа му.
Точно сега му се искаше Деймън наистина да не го бе послушал, да беше дошъл да се прави на големият брат спасител … просто да имаше кой да го потърси и да го изкара от тази нелепо повтаряща се ситуация. Защо все той беше главния герой в тези сцени?
avatar
Mr. Salvatore
вампир
вампир

Брой мнения : 132
Reputation : 3
Join date : 02.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The Frenchmen Hotel

Писане by Tatia♛ on 05.11.15 22:07

Татя се изправи бавно. Знаеше, че трябва да е безпощадна, да манипулира, да третира всички като боклуци, за да може да постигне своето. Но Катерина е правила някога така. Не искаше да се превръща в нея. Не искаше да става зла кучка и да унищожава душата си по такъв начин, че след това да съжалява съществуването си, както в момента. Сега беше всичко заради Естър. Красавицата харесваше да е безсмъртна и вечно млада, въпреки че беше преживяла толкова неща. 
Рязко се върна в действителността. Надигна се бавно с котешка елегантност и грация и го погледна в очите. Докосна бузата му с пръст и в този момент заби зъбите си във врата му, като засмука кръвта, която се намираше все още в тялото му. (Като се има предвид, че почти беше изчезнала алената течност). Татя се отдръпна и му каза директно, не отделяйки поглед от неговите очи :
- Изключи емоциите си !
Всичко стана бързо, ясно и точно. Върбинката я нямаше в тялото му. А сега щеше да стане забавно. Стефан лежеше мирно и гледаше като втрещен кафявите като бадеми очи на нашата героиня. 
- Сега вече може да се говори с тебе.
Преметна крака си и седна върху корема му, като се наведе, а устните им бяха на сантиметри едни от други. Ръцете и' освободиха китките му, а след това Татя се отдръпна и премахна "веригите" на краката му.
avatar
Tatia♛
древен вампир
древен вампир

Брой мнения : 435
Reputation : 2
Join date : 16.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: The Frenchmen Hotel

Писане by Mr. Salvatore on 08.11.15 12:02

Беше наясно, че нямаше да му се размине, че щеше да му въздейства и то не за друго, а за да го накара да направи нещо, което той не желаеше. Но това не очакваше! Грешка бе от нейна страна, да не се бе запознала с дълбоките води, в които навлизаше. Всеки мразеше да му въздействат и да го ползват по този начин, но Стефан щеше да го приеме по някакъв начин, ако не го караше да прави нищо, което би му се видяло неприемливо ужасяващо. И все пак, той без емоции, беше съвсем различно нещо. Със или без причина, беше готов за сладко отмъщение и винаги започваше с този, който бе направил първата крачка.
Всичко в него се сви, когато чу думите й. Искаше му се да възрази, да изкрещи преди да се е случило, но нещата ставаха прекалено бързо. Усети как мрака го обгърна и започна да пропада и пропада надолу в собственото си тяло, докато не стигна до момент, в който вече не виждаше нищо, не чуваше и най-вече не усещаше. Беше просто студен мрак, а очите му празни и спокойни, гледаха стаята, без да виждат нищо особено.
Остана да лежи под нея, не положи усилия дори да се изправи, все още осмисляйки случилото се. Съвсем скоро щеше да осъзнае какво беше направила с него и да изригне, но точно в момента не можеше да усети нищо, камо ли че нещата не бяха както трябва.
avatar
Mr. Salvatore
вампир
вампир

Брой мнения : 132
Reputation : 3
Join date : 02.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The Frenchmen Hotel

Писане by Tatia♛ on 08.11.15 15:58

"Така е по-добре" - помисли си Татя. Въпреки че можеше да се държи като кучка, това не я правеше такава. Никога не е била и няма да бъде една истинска и отвратителна жена, гавреща се с чувствата на хората. Някои момичета просто си го имат заложено в гените им. То просто седи там и чака момент да излезе. Но нашата героиня винаги е била невинна - просто Древните я направиха такава. Като се започне с Илайжа и после Никлаус. Тези мисли я караха да манипулира всичко живо. Точно затова не правеше хубави зли планове. Всички виждаха огромната пукнатина, която Древната не виждаше - Стефан можеше да разсъждава за себе си и можеше да прави, каквото си пожелае, а не да изпълнява всичко, което тя му казваше. Това "недоглеждане" може би наистина щеше да срине всичко. Тя хем не го осъзнаваше, хем не искаше да мисли над това. 
Отметна косата си назад и преметна крака си, като стана от мъжа. Нея не я беше страх от нищо и никого. Татя тръгна към шкафа отсреща и взе една скрита бутилка уиски. 
- Стефан, искаш ли да пийнем малко преди да ти разкажа за задачата ти? - гласът и' беше мил, но искаше да подчертае палавост и разврат. 
avatar
Tatia♛
древен вампир
древен вампир

Брой мнения : 435
Reputation : 2
Join date : 16.03.2014

Върнете се в началото Go down

Re: The Frenchmen Hotel

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите