Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Билярда

Go down

Билярда

Писане by fallon hutcherson on 07.08.14 0:24

avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2124
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Билярда

Писане by Harley Quinn on 27.10.15 22:45

Тъкмо бяхме пристигнали в града...Харли искаше да се позабавлява и остави настаняването за по-късно. Първо трябваше да го види...прословутият бар. Няколко вампира я бяха предупредили, че техните приятели именно от тук ще я потърсят. Сметката никой не си поиска, но тя доста бе чувала за това място. И най-накрая бе тук. Слуховете се оказаха верни, една определена игра привлече вниманието й още щом прекоси прага.
Никога не е била добра, но винаги даваше всичко от понякога така детинската си душа. Тоест...моята душа. Или пък не...?
Както и да е, приближи се към единствената свободна маса и започна а реди топките. В триъгълник...колко гениално, на кой му бе хрумнало такова нещо?!
Но нямаше партньор..нещо, което често трудно се намираше. А нейният току що влезе в заведението. Видя я още от вратата и се приближи до нея, заставайки като сянка от дясната й страна.
-Искаш да играеш с мен, нали?
Попита съвсем нормално, сякаш бяха най-добри приятелки и се бяха разбрали предварително за точно това.
avatar
Harley Quinn
вампир
вампир

Брой мнения : 99
Reputation : 0
Join date : 25.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Билярда

Писане by madison. on 29.10.15 19:42

Нека бъдем честни, в проклетия град забавление трудно се намираше. Особено ако си някой антисоциален загубеняк, който не смее да попита дали на някого му се играе. Което подсеща всички ни, че точно в такъв човек (или по-скоро неудачник) бе започнала да се превръща София още с пристигането си в Мистик Фолс. Оглеждаше се като безпомощно хлапе, тичащо из гора, претъпкана с хищници, готови да го хапнат за вечеря. Вече дори бе забравила, че държи стика в ръка.
"Как се предполага, че трябва да се забавляваш, след като не познаваш никого?", зачуди се, докато протягаше ръка към бирата си.
Да, колкото и смешно да изглежда, пиеше бира. Неуместно, някои ще кажат, красива жена като София, с толкова пленяващи очи, коса, устни, фигура, задник.... пие бира?! Добре де, истината е, че никак не си падаше по "твърдия" алкохол. Презираше го, дори. Не знаеше как са стояли нещата преди - дали се е напивала всяка вечер, дали е изпивала по бутилка Джак преди сън, дали пък изобщо не е пиела. Не искаше и да знае. Не искаше да си спомни.
Реши да излезе навън да си поеме малко въздух, но това не й помогна особено. Предпочиташе да стои в сфера като онази в която се намираше преди малко. За това и се върна. Изведнъж някаква жена беше застанала от дясната й страна. Беше като сянка. Изглеждаше толкова зловещо отстрани, че София щеше да си помисли, че това бе плод на нейното "въображение" или лудост, което беше по - подходящо да опише състоянието.
Искаш да играеш с мен, нали?
Това я бе попитала непознатата. Чудеше се дали беше реална? Защото, ако не беше щеше да изглежда така сякаш води монолог.
- Да.. може.. - едвам промълви блондинката. Сякаш да не бъде чута. Но въпреки това тръгна към билярдната маса. - Добре.. кой ти ли ще бъдеш първа? Аз съм София между другото.
avatar
madison.
вещица
вещица

Брой мнения : 336
Reputation : 0
Join date : 30.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Билярда

Писане by Harley Quinn on 30.10.15 20:43

Малко се позапъна, но накрая се осъзна и играта започна. Момичето бе малко несигурно, сякаш не знаеше дали пред нея имаше истински човек или бе само в  главата й. Спокойно...аз също се чувствах така понякога...докато не осъзнах че наоколо няма никого, беше само в главата ми!
Харли кимна леко на зададения й върпос и бързо разби топките, които се разпръснаха из цялата маса, но за нейно голямо съжаление никоя не намери правилния път до джобовете.
Момичето се представи като София и съответно бе редно Харли също да го направи.
-Аз съм Харли Куин, приятно ми е.
Усмихна се колкото може по широко и за момент по лицето й премина онази характерна зловеща черта, сякаш всеки момент щеше да изяде София. И не, не ставаше въпрос за същността й като вампир. Беше толкова буквално, колкото си мислите, за миг сякаш можеше да изяде всяка една част от момичето насреща й. Всяка капка кръв, всяко парче плът...
-Билярда е моята игра, да не кажеш че не съм те предупредила.
Харли много добре знаеше, че уменията й не бяха кой знае какви, но вампирската скорост й помагаше изключително много. А тя се възползваше от нея до наузнавем предел.
avatar
Harley Quinn
вампир
вампир

Брой мнения : 99
Reputation : 0
Join date : 25.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Билярда

Писане by madison. on 02.11.15 12:20

Топките вече бяха подредени и само оставаше да сложат начало на играта. Може би нещото, което винаги най- не бе харесвала в тази игра е е разбиването. Изискваше малко повече сила в удара, а при нея трябваше да се съсредоточи повечко. Докато чакаше да обмисли дали иска да започне тя или ще предпочете да продължи на готово, София повика сервитьорката да дойде. За разлика от дамата, чието име всъщност още не знаеше, нашата героиния реши, че твърдият алкохол е далеч по-добра компания. Нямаше нищо по-добро от уискито. Така че не беше учудващо, че точно това чу младата девойка, която ги обслужваше, но към всичко добави и молба да донесе питието възможно най-бързо. Все пак ми трябваше нещо за загрявка.
- Ъм.. Харли.. - рече девойката, а след това допълни. - Хубаво име!
Не беше една от най - добрите в тази игра. По - скоро средна работа. Зависеше от доста неща как щеше да се представи. Настроението й, как се бе събудила сутринта и последните събития. Нямаше да може да играе добре, ако постоянно мислеше за случилото се напоследък, особено ако беше нещо което щеше да й повлияе зле. Но днес беше в страхотно настроение и нищо не й се бе случвало. Е, Харли се оказа реална. Поне така мислеше. Успя да пръсне топките, освен ако и това не бе в главата й. Не! Сервитьорката не й бе казала нещо и не направи учудено изражение. Така, че всичко беше наред, поне засега.
- Да те видим, Куин - каза предизвикателно София като на лицето й се изписа една самодоволна усмивка. Не беше добра, но все пак изпрати един вид предизвикателство към момичето. Въпреки, че я предупреди, че е добра. Но имаше чувството, че днес късмета бе на нейна страна. Дойде и нейния ред. Удари едната червена топка, която й оставеше съвсем малко да влезе в джоба, но се отклони малко и така и не влезе. Софи направи една намръщена физиономия, но по - бърза да я прикрие. Все пак това бе началото на играта. Изчака да види и нейният ход.
avatar
madison.
вещица
вещица

Брой мнения : 336
Reputation : 0
Join date : 30.08.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Билярда

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите