Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Alexandra "Alex" Udinov

Go down

Alexandra "Alex" Udinov

Писане by Alex. on 18.05.14 19:17Характер
Сложна личност - най-точното определение. Никога не може да разгадаеш или предвидиш нейните действия. Действа твърде импулсивно и това доста често ѝ докарва много проблеми, за които по-късно съжалява. Трудно се доверява и често слага прегради между себе си и другите. За останалите тя е себична кучка, която прави и невъзможното за интересите си. Е, всъщност въобще не е така, но почти никои не е успявал да види в нея противното на това твърдение, а тези, които го видяха.. е, малко са. И въпреки всичко обича да е сама. Не винаги околните я разбират, може би именно поради факта, че тя има изградена собствена представа за случващото се около нея.Изключително лоялна е към този, който си го заслужи – никога не го лъже, не го използва. Винаги  знае какво иска и почти винаги е готова с план, с който ще си го получи.По всички възможни начини. Изключително остроумна е. Много е твърдоглава и рядко се отказва от това, което е намислила, без дори да слага смъртта или опасността в уравнението.Има силно развито чувство за справедливост и макар, че прави впечатление на човек, който се пази от опасностите, винаги се намесва в някоя свада, за да защити с каквото може този, който е прав.  Може би едно от чаровните качества на Алекс е да се усмихва често, незначително от ситуацията, в която тя се намира.

 
История
-Александра Удинов, вие сте срам за обществото на ловците! Майка Ви е била вампир и сте криели!-острият глас на видимо възрастният мъж накара тялото на Алекс да потръпне от уплах и вина.
-Господин Доусън боя се, че Александра научи едва миналият месец каква е майка й. Няма никаква вина за случилото се.-Шон. Александра го обожаваше, той беше човека който и помогна да се изправи на крака. Странно ли беше, че е влюбена до уши в него? Никак даже. Той беше секси, много секси.
     Преди 10 години.
-Който загуби е глупак!!- детските гласове се разнасяха из огромният двор на имението, което беше притежание на фамилията Удинов. Есен. Прекрасна есен, в Москва.
-Александра ела тук.-гласът на баща й я накара моментално да се отклони от гоненицата с брат й и да изтича до баща си.
-Слушам те, тате.-руският акцент ясно си пролича и дори последната дума  беше казана на руски.
-Знаеш, че ти забранявам да говориш на руски Алекс! След един час сте на тренировка при Маркъс, кажи и на брат си.-знаеше, че ще последва тази забележка от негова страна. Та те се намираха в Русия, защо не трябваше да се говори на руски в къщата?  Вървейки замислена напред, брат и изскочи иззад едно дърво сграбчвайки я, и смеейки се. Писъкът на малкото момиче се разнесе наоколо карайки баща им да извърне поглед, за да види какво става ала бързо го измести и се скри зад ъгъла на сградата.
-Глупак!! Татко каза, че днес сме на тренировка при Маркъс, тръгвай.-игнорира смеха му, така правеше когато е ядосана и продължи напред следвайки баща си..
...
-Много добре деца! Баща ви определено ще бъде много горд с ловците, които ще поемат по стъпките му. Димитри още  съвсем малко и официално ще бъдеш включен в групата на ловците, а сега тръгвайте по стаите си имате нужда от сън.-хлапетата кротко изпълниха заповедта и се затичаха с последни останали сили по огромното стълбище, което водеше до горния етаж. Алескандра кротко се намести в леглото си, получавайки целувките за лека нощ от родителите си..
-Не! Това ще е твърде опасно. Няма да кажа на дъщеря си, че съм вампир! Не бива да разбира, ще ме намрази, а и ще бъде снизходителна към вампирската раса, а не трябва.
-Ален.. Ще и обясним всичко. Знае за инцидента, ще и кажем че те са те намерили и по някаква случайност са те спасили. Алекс ще разбере.
-Супер! Ще кажем на сестра ми, че майка ни е вампир понеже се е споразумяла с няколко вампира, а  дори не знае цената която  ще и коства! 
-Димитри, не смей да говориш така на майка си! Тя го направи заради вас, искаше да ви види как растете, не мисля че някое дете би искало да живее само с един родител. Ще се справим, вампира, който идва онзи ден е мъртъв, а охраната е засилена. Ще се справим. Искам най-сигурното за вас. Къщата в Сиатъл е готова, Александра е научила перфектно английския. Другата седмица заминаваме.
-Добре ще овладеем ситуацията, хайде Димитри заспивай.-стъпките на тримата членове на семейството отекваха по дървения под, докато не се чу леко тропване на вратите, а след това тишина..
Суматоха. Викове.  Алескандра се разбуди ставайки от леглото и отваряйки леко вратата на стаята си. Пламъци.  Всички обикаляха наоколо и викаха за помощ. Малкото и сърчице щеше да се пръсне от уплаха. Изтича до стаята на родителите си.  Майка и беше на пода с забит кол в сърцето. Да, тя знаеше защо е точно там. Вампир. Плачът й не се чуваше. Беше едва доловим в цялата ситуация развиваща се из цялата къща.
-Алекс..-брат й се спусна към нея, допирайки колене до пода. Прегърна я и останаха така известно време. Ето как всичко пропадаше за един час. Пламъците се доближаваха все повече до тях.
-Под леглото, веднага!!-викът на баща им ги стресна и те се скриха под леглото, точно както им беше казано. .
Когато Александра се събуди още се намираше под глупавото легло, но беше сама. Установи, че беше тихо.. прекалено тихо. Измъкна се  и оглеждайки се наоколо видя изгорените тела на родителите си и брат й. Болка. Беше едно самотно момиченце и не знаеше защо е всичко това.
     Сега.
-Алекс събуди се, Алекс!! Отново сънуваш инцидента..-прегръдката, която и беше дадена от Шон я успокой. Всяка вечер едно и също, в продължение на  10 години сънуваше едно и също нещо, което щеше да я измъчва вечно. Намираше се в Сиатъл с човека, чието семейство я намери. Баща й ги познаваше. Бащата на Шон работеше за него и бяха много добри приятели, неща които Алекс разбра след като я взеха от болницата и заживя при тях. Знаеше какво се е случило онази вечер и защо. Вече беше настъпил момента да продължи сама. Обичаше хората, които направиха толкова много за нея след смъртта на родителите й. Вече беше голямо момиче, поставило си за цел да намери всички виновници за преди и знаеше, че това да е ловец е в нейн плюс.
-Аз.. дойдох да ви кажа чао.-суматохата, която беше настанала в доведеното й семейство спря. Всички изучаваха Александра с поглед и се опитваха да възприемат казаното от нея. Да, Алекс щеше да замине за Ню Орлиънс още утре.
-И преди да се опитате да ме разубедите вече съм решила и заминавам.- Сбогом Алекс. Всички бяха толкова тихи през цялата вечер, а това я убиваше. Знаеше, че те не го искат и Шон е дълбоко наранен, но имаше информация че там е това което търси, а именно вампирите превърнали майка й.
-Можеш да дойдеш, когато решиш нали знаеш. Ще поддържаме връзка Шон.-меките й устни отново се срещнаха с неговите. Тя знаеше, че той ще я последва и ще отиде в най-скоро време. Запъти се по коридора, а не след дълго се настани на мястото си в самолета.

name:Alexandra Udinov| age:20| fc:Caitlin Stasey | Hunter
avatar
Alex.
ловец
ловец

Брой мнения : 25
Reputation : 0
Join date : 18.05.2014
Age : 21

Върнете се в началото Go down

Re: Alexandra "Alex" Udinov

Писане by fallon hutcherson on 18.05.14 19:28

Одобрена си! Добре дошла; забавлявай се happpy
avatar
fallon hutcherson
администратор.
администратор.

Брой мнения : 2123
Reputation : 9
Join date : 31.08.2013
Age : 19
Местожителство : Мистик Фолс

http://vampire-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите