Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Nadia's Home

Go down

Nadia's Home

Писане by Heaven.. on 12.04.14 0:14Останалата Част От Къщата:


кухнята


големият хол (първото, което виждаш когато влезеш в къщата)

[imghttps://31.media.tumblr.com/cb82eb5b951c2d494c16e567748ff78b/tumblr_n5x30zysOL1t3wvdgo1_500.jpg][/img]вътрешен басейн


външен басейн


руините

2ри етаж


коридорът на втория етаж


малкият хол


стаята на Надя


малката стаичка до стаята на Надя (рядко някой влизаше освен самата Надя.. Това беше нейното "скривалище")


личната библиотека на Надя.. тя съдържа всички книги, които е прочела през годините + стари дневници, гримоари на разни вещици и др

твана


Последната промяна е направена от .NADiA на 22.05.14 2:08; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Heaven..
демон
демон

Брой мнения : 1110
Reputation : 0
Join date : 08.11.2013
Age : 22
Местожителство : New Orleans

http://demigod-being.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Heaven.. on 03.05.14 0:36

Запътихме се към дългата черна лимузина, която се намираше в една от преките на главната улица минаваща покрай площада. С Клаус се запътихме натам и той бързо и ловко се вмъкна на просторната и мека заднаседалка. Шофьорът се стресна и се объра назад. Докато все още се опитваше да осъзнае какво става аз бях минала от другата страна на лимузината до неговата врата и Клаус го хвана за врата, завъртя главата му към мен принуждавайки го да ме погледне в очите.
- Няма да се съпротивляваш – започнах внушението – ще изпълняваш всичко, което ти кажем, а когато свършим с теб ще забравиш всичко и ще се върнеш в Мистик Фолс – завърших изречението си и погледът ми побягна към Клаус. Еьидната победоносна усмивка се беше появила на лицето му затова го одостоих със същата и после се качих в колата до него. Усмихнах се криво и го погледанх изпитателно. Той натисна едно копче до него и прозорецът между седалката на шофьора ни и нас се вдигна бвано нагоре, беше черен, но все пак можехме да видим човекът, който вече караше колата и излизаше от границите на малкото градче.
Настаних се по-удобно до него, а ръката му отново се плъзна по гърба ми, но този път по-настоятелно и по-смело. Насочи се към малката панделка на кръста ми и в следващия миг беше развързана. Роклята ми се отпусна малко. Плъзнах ръка по гърдите му и хванах вратовръзката, друпнах го рязко към себе си и притиснах устни към неговите. Целувката ставаше все по-страстна и настойчива. Езикът му раздели устните ми и се сплете с моя. Всяка следваща целувка ставаше по-настоятелна, по груба. Ръката на Клаус се плусна по бедрото ми а после по етраничният шев на роклята, хвана го и дръпна рязко. Роклята се сцепи от долу до таза ми разкривайки целият ми десен крак. Клаус плъзна ръката си по него и ме придърпа в себе си. Сега роклята беше достатъчно широка, за да мога да седна с лице към него в скута му. Разхлабих вратовръзката а после я свалих от врата му и я захвърлих на другия край на лимузината близо до прозорезът, който ни разделяше от шофьора. Свалих сакото му трескаво и бързо докато той издърпваше цялата панделка от гърба на роклята ми. Сакото се намираше до вратовръзката само след броени секунди, а аз свих в юмруци белия плат на ризата му и я разкъсах без да отлепям устни от неговите. Копчетата се разхвърчаха на всички страни...
avatar
Heaven..
демон
демон

Брой мнения : 1110
Reputation : 0
Join date : 08.11.2013
Age : 22
Местожителство : New Orleans

http://demigod-being.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Niklaus Mikaelson on 06.05.14 1:52

Беше права. Лимузината стоеше точно там, където беше казала, че ще е. Аз директно се настаних вътре, докато Надя поемаше задачата да внуши на нашият шофьор какво точно трябва да прави. Е той гледаше към мен малко странно и стреснато, затова реших да й помогна като обърнах главата към нея и буквално го накарах да я погледне в очите. Горкият човек не можеше да осъзнае, че това е за негово добро. В крайна сметка, ако нямахме тази дарба, той пак щеше да ни закара, но вероятно след това животът му щеше да приключи.
В момента, в който тази задача беше изпълнена, Надя бързо се озова в колата заемаща мястото до мен. С едно движение ръката ми отново се намираше на гърба й, но този път не трябваше да спазваме онова псевдо приличие. Вече не се намирахме на площад изпълнен с хора. Сега бяхме само аз и тя и се съмнявам, че беше нужно да обяснявам какво точно следва. Две достатъчно възрастни същества, една достатъчно широка лимузина и червена точка с цифрата 18 вътре. На кратко казано точно това следваше. Плъзнах ръката си по гърба й към панделката, която задържаше роклята и естествено я развързах. Това излишно парче плат вече не ни трябваше, точно затова смятах след малко да изчезне цялото. И макар моите движения още да бяха сдържани, то тя очевидно нямаше намерение да се сдържа. Дръпна рязко вратовръзката ми и ме целуна.  И от тук нещата се развиха с доста по-бърза скорост от досега. Много целувки, като всяка следваща ставаше все по- гореща и с все по-малко задръжки. Ръката ми по крака й, сцепената рокля, защото определено ограничаваше движенията,а това ме дразнеше. Секунди по-късно тя в скута ми, вратовръзката и сакото ми на другия край на лимузината, а ризата ми бясно скъсана. Дрехите падаха, целувките се задълбочаваха, ръцете шареха по тялото на другия и всичко, което слагаше преграда между нас вече беше излишно. Точно затова с едно рязко движение от моя страна роклята и се превърна просто в един парцал, с който някоя женица да си измие прозорците.
Въпреки всичко целувките не преставаха. Устните ми се бяха спуснали по врата й, докато едната ми ръка все още придържаше гърба й, а другата изучаваше гърдите й. Нямаше за къде толкова да бързаме. Бавното мъчение доставяше и най-голямо удоволствие, така че смятах да се отдадем точно на това. Устните ми слизаха все по надолу към гърдите й, а желанието нарастваше. Чувах стенанията й и това можеше само да ме мотивира точно затова най-после достигнах с устни до едната и гърда и засмуках зърното й, като в същото време ръката ми си играеше с другата.
avatar
Niklaus Mikaelson
модератор.
модератор.

Брой мнения : 2370
Reputation : 1
Join date : 04.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Heaven.. on 06.05.14 4:58

Тази рокля наистина беше хубава, но желанието да бъде разкъсана и захвърлена някъде надделяваше на да това да бъде свалена бавно и внимателно. Кърваво червеният плат вече се намираше захвърлен някъде, но къде не ми пукаше. Все пак беше най-обикновена рокля, която можех да поръчам на всеки професионален шивач - дълга, кървавочервена с голи рамене и ръкави до над лактите, с гол гръб тип корсет, спускаща се леко и нежно право надолу без каквито и да било панделки и натруфени глупости.
Клаус се спускаше бавно надолу, докато накрая не намери зърното ми. Езикът му започна да описва леки дразнещи кръгчета около вече втвърдилото се зърно докато другата му ръка се премести бавно от гърдата на гърба ми. Пръстите му започнаха да описват леки вълнички, толкова дразнещи, но и толкова възбуждащи, надолу по гръбнака ми. Устните му все още обсипваха гърдите ми с целувки. Заплетох пръсти в косата му а после плъзнах едната си ръка под ризата му карайки го да се откъсне за момент от гърдите ми. Бялата риза - вече измачкана и с доста липсващи копчета, скоро се намираше захвърлена някъде в лимузината. Косата на Клаус беше достатъчно дълга, че да мога да свия юмрук и кичури от нея да се намират заплетени между пръстите ми, затова точно това и направих, свих пръстите си в юмрук и дръпнах главата му назад и притиснах устни към неговите, езиците ни се впуснаха в блажен танц един с друг. Другата ми ръка се плъзна надолу по гърдите му леко дерейки горещата му кожа. Усещах ерекцията му, бабунката в панталоните му се издъваше все повече и се втвърдяваше. Жадните му целувки бяха неспирни, нахални, груби, възбуждащи. Клаус подмина ръба на дантелените ми черни бикини и впи пръсти в задните ми части. Кожата ми настръхна при допира му и при усещането за нарастващата бабуна в панталоните му. Той обаче явно беше решил да ме измъчва днес. Притисна ме колкото беше възможно по-силно към себе си и легна назад на кожената седалка на луксозната лимузина, но след това явно му хрумна нещо и с нечовешка скорост се намирах под него. Увих крака около кръста му и се възползвах от появилото разстояние между телата ни, за да разкопчая и измъкна от гайките на панталона, черния му колан и да го преметна през врата му. Сега коланът беше като капан за него. Устните му не се отлепяха от моите а аз хванах двата края на колана с едната си ръка, а другата спуснах надолу по гърдите му и скъах копчето и ципа на панталона на Клаус. Животинският инстинкт се прокрадваше бързо и преминаваше като електрически ток през тялото ми. Само секунди след като ципът беше скъсан и още едно копче изхвърча от дрехите му някъде в лимузината, ръката ми се намираше върху мъжеството му през боксерките. Щом щяхме да се измъчваме, нека поне играта да е честна. Той простена без да откъсва устни от моите и сега целувките му станаха още по-дивашки а тялото му се притисна с още по-голяма сила към моето..


П.П.: Този пост го написах в така да се каже пияно състояние.. Ако има грешки винете моето extra dry питие..
avatar
Heaven..
демон
демон

Брой мнения : 1110
Reputation : 0
Join date : 08.11.2013
Age : 22
Местожителство : New Orleans

http://demigod-being.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Niklaus Mikaelson on 19.05.14 23:01

Добре, ако до преди две минути в задната част на тези лимузина, все още беше имало някакви задръжки, то те вече бяха напълно изчезнали. Нямаше защо да си кривим душата, температурата се покачваше, червената точка беше сложена отдавана, защото това, което се случваше в момента някой хора наричаха грях, но беше един от най-сладките грехове на земята и може би именно зареди този тип удоволствие си заслужаваше да се живее вечно. Мога само да съжалявам тези, които не са го опитали.
Мъчението по между ни очевидно няма да е еднопосочно, защото май и тя има намерение да ме измъчва.  И макар това, което ръцете и правеха да ме изкарваше извън кожата ми, не можех да и позволя да си играе с мен прекалено дълго. Просто нямаше да е забавно.Точно затова малко я завъртя и я оставих да легне на седалката. Това определено ми даваше по-голямо поле за изява. ръцете и вече не се намираха там където бяга до преди малко, ами ги бях хванал над главата й. Ако щяхме да играем тази игра трябваше да мога да се концентрирам, все пак не искахме всичко да свърши преди да е започнало. Устата ми все още се намираше на гърдите й, но в този момент пое по нов път, слизайки надолу към корема й. На нейно място обаче в момента се намираше свободната ми ръка. Езикът ми си знаеше работата движеше се надолу бавно и дразнещо, комбинирано с дъха по тялото й бях убеден, че това може да я подлуди. Бавно, бавно, бавно, докато стенанията и огласяват колата. Подминах корема и пъпът като колкото по-надолу стигах, толкова повече Надя се напрягаше. Въпреки това подминах мястото, на което със сигурност тя си представяше устните ми и започнах от бедрата й. Това чувство на мъчение у същевременно на удоволствие можеше да изкара извън контрол всеки, а ноктите и забитi в гърба ми говореха точно за това. Добре че имахме дарбата да се лекуваме бързо, защото в противен случай, щях дълго време да имам белези от това си преживяване.
Добре, добре. Нямаше смисъл да я измъчвам повече, защото силно започвах да се притеснявам, че ще ми го върне и поради тази причина, за да я разсеям напълно най-после езикът ми стигна до мястото, на което тя го искаше.
avatar
Niklaus Mikaelson
модератор.
модератор.

Брой мнения : 2370
Reputation : 1
Join date : 04.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Heaven.. on 22.05.14 1:53

Играта май щеше да загрубее и вече беше започнала. Сладкото мъчение продължаваше и накрая той хвана дантеления плат на бикините ми и дръпна рязко. Тези нямаше да ми трябват повече. Вече бяха просто един парцал, който лежеше на пода в лимузината, а езикът на Клаус вече се намираше там, където го исках. Годините опит го бяха направили доста добър в това, което правеше. Вече бях в неконтролируем екстаз, исках още и той ми го даваше. И тогава, когато си мислех, че няма на къде повече да ме измъчва, у сетих двата му пръста вътре в мен. Започна да ги движи бавно, докато езикът му продължаваше да се движи. Това същество искаше да ме подлуди. сладкото удоволствие и също така сладкото мъчение, смъртният грях, заради който си струваше да живееш. Трябваше да му се наситиш и да полудееш, онази странна лудост, която те караше да желаеш още и още след като вече е започнало и те изкарваше извън контрол понякога и за секунди...
Вратата на колата се отвори и там стоеше с широко отворени очи бедният шофьор. Не бях осъзнала кога бяхме стигнали до къщата. Когато Клаус осъзна какво се случва спря и се отдръпна. Първоначално мислех да оставя шофьора жив и просто да му изтрия паметта, но след като се осмеляваше да прекъсва нещо такова - вече беше загазил яко.
Изправих се на седалката до седнало положение, а след това протегнах ръка и хванах шофьора за ризата като го вкарах на половина в колата. Забих зъби във врата му и започнах да пия жадно, след като го отделих от себе си се обърнах към Клаус и го целунах, той облиза топлата кръв от устните ми и ме целуна с още повече страст. След миг приключих целувката и грабнах разкъсаната рокля, която се оказа непосредствено близо. Все още държах шофьора за ризата. Той беше леко замаян, но нямаше шанс да умре просто ей така. Погледнах го в очите и използвах внушение.
- Когато влезем в къщата, ти ще се качиш в колата и ще караш, колкото се може по бързо, ще стигнеш до магистралата и там ще завиеш рязко нанякъде така че да се разбиеш. Ще гледаш да се блъснеш в скала или дърво. Ако няма такова място, ще стигнеш до най близкия мост и ще завиеш така, че да паднеш с колата във водата. И в двата случая ще останеш на мястото си, докато не умреш. Ако се измъкнеш, ще се самоубиеш по възможно най-мъчителния за теб начин.
Блъснах го назад и той падна задъхан и изплашен, но знаех, че е възприел думите ми. Увих се с разкъсания плат на роклята, а Клаус беше събрал изпокъсаните дрехи докато говорех. Двамата стигнахме до къщата с нечовешка скорост. Вратата се затръшна зад нас. Мигновено усетих как кърваво-червеният плат изхвърча от мен и сле броени секунди се намирах лице в лице с Клаус, който беше само по боксерките си, които вече не бяха на него когато ги хванах, разкъсах и захвърлих някъде...
avatar
Heaven..
демон
демон

Брой мнения : 1110
Reputation : 0
Join date : 08.11.2013
Age : 22
Местожителство : New Orleans

http://demigod-being.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Niklaus Mikaelson on 24.06.14 22:51

И двамата никак не си поплювахме, но определено тя беше тази, която беше хваната в неудобна позиция, когато вратата на лимузината се отвори. Хвърлих поглед към шофьора, който се беше притеснил от гледката.  И ако можеше да се каже, че аз запазих пълно спокойствие, то тя беше побесняла. В началото си помислих, че ще го убие тук на място просто като му изпие кръвта, но очевидно дамата ми имаше съвсем други планове, за мъжът посмял да прекъсне удоволствието й малко преди да достигне до най-прекрасната точка. На лицето ми се беше появила самодоволна усмивка, а след целувката примесена с вкуса на топлата кръв, страстта се върна с всичка сила и беше време да отпрати човечеца и да продължим започнатото.
И така докато тя използваше внушението, а събрах парцалите от лимузината и просто изчаках настрани. Е шофьорът ни със сигурност нямаше да оцелее. Надя беше успяла да му го върне тъпкано за безпокойствието. Дори за момент ми стана жал за него, но беше само за толкова. Все пак имаше доста по-интересни занимания, които задържаха вниманието в момента, от това да съжалявам някакъв си човек. Не ни отне много време, за да се озовем вътре в къщата, а  в момента, в който вратата се затвори зад нас, всички задръжки останаха да чакат отпред. Време беше да се насладим на нещото, което от както съм жив властваше над света. Естествено имаше и луди, които бяха устояли да не опитат от това чувство,  но за такива индивиди може да се каже, че не са живели качествено или като се замисля, такива хора все едно изобщо не са живели.
Вече нямаше абсолютно никакви дрехи, целувките бяха върнали същата онази страст, което се беше разпалила в колата, а пръстите и на двама ни ставаха все по-смели. Не знаех дали изобщо ще стигнем до стая, в която имаше легло, канапе или нещо такова, но годините очевидно са ни научили, как да справяме и без такива неща. Бях я притиснал до стената почти до входната врата, а пръстите ми се бях върнали на мястото, на което бяха преди шофьора да ни прекъсне. Исках я стенеща в ръцете ми и точно това смятах да направя.  Устните ми тръгнаха от устата и надолу по врата, докато не стигнаха гърдите и по-специално едно от зърната и като леко го захапах. В това време движението на пръстите ми ставаше все по-бързо, а тя все повече се напрягаше.
avatar
Niklaus Mikaelson
модератор.
модератор.

Брой мнения : 2370
Reputation : 1
Join date : 04.11.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Heaven.. on 25.06.14 0:55

До преди известно време само бях чувала, че Клаус е Даволът, но сега вече бях убедена. Но той не беше Дявол какъвто го описваха, той беше изкушението в най-чистата му форма. Умееше да накара човек да страда по всевъзможни начини, но не бях очаквала, че аз ще страдам точно по този. Исках го вътре в мен, но той продължаваше да ме измъчва. Това обаче беше само началото, а желанието ми нарастваше с всяко следващо негово движение. Чувствах се като нимфоманка, въпреки че не бях такава, този мъж обаче беше способен да ме изкара извън контрол и го доказваше, а аз едва ли щях да му се наситя.
Е, аз не смятах да му позволявам да продължава да ме измъчва и след части от секундата вече се намирахме на стълбите, които водеха към горния етаж. Нечовешката скорост помагаше много в такива ситуации. Съвсем скоро Клаус беше притиснат към стената на втория етаж и целувките ни ставаха все по-страстни. Той обаче имаше планове малко по-различни от моите, защото в следващия момента се намирах притисната към парапета. Едната му ръка обгръщаше талията ми така, че не можех да мръдна и на сантиметър, с другата той вече беше обвил кръста си с единия ми крак и тогава, мъчението и приключи и стана още по-голямо. Силен стон се изтръгна от устните ми, когато той проникна дълбоко в мен. Всяко следваща движение беше по-бързо, а парапетът служеше само за подпора, която помагаше да не се строполим на долния етаж от три метра височина. Извих гърба си, за да го усетя напълно, исках още, исках повече. И тогава той излезе. Бях малко учудена, но в следващия момент разбрах намеренията му, Беше решил да ме измъчва и нямаше да се откаже толкова лесно. Притисна ме към стената, която преди това беше зад него, и ръцете му напористо и решително обходиха цялото ми тяло. Подлудяваше ме. Усещах го притиснат към гърба ми. Горещият му дъх лазеше по кожата на врата ми и ме накара да настръхна. Очакването и желанието се усилваха все повече и повече.

avatar
Heaven..
демон
демон

Брой мнения : 1110
Reputation : 0
Join date : 08.11.2013
Age : 22
Местожителство : New Orleans

http://demigod-being.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nadia's Home

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите