Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 0 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

I am a millennial

Go down

I am a millennial

Писане by hayley; on 28.01.14 0:11

|19|Human|FC:Barbara Palvin|
06.06.2011
-Тя е луда. Не изпитва нищо. Нищичко. Би те убила без да ‘и мигне окото. Само за забавление.–казваше тогавашната приятелка на Делевин пред един от полицаите разследващи случая. - Тя е психопат.
- Смятате ли ,че тя го е убила? – отвърна ‘и полицая ,като се опитваше тонът му да е равен, но се усещаше лека нотка на напрежение в гласа му. Беше го страх да не се случи нещо на момичето, което стоеше пред него.
- Аз...аз не знам. – погледна в масата. Не искаше да го гледа в очите, защото щеше да разбере ,че знае кой е. Знаеше ,че ако кажеше щеше да е мъртва още ,когато излезеше от очастака, така че избра да замълчи.
- Сигурна ли сте? – в очите му се виждаше ,как отчаяно искаше да реши този случай. Глождеше го още още Как можеше едно шестнадесет годишно момиче да направи такова нещо? Това беше лудост. Какъв полицай бе ако не може да намери достатъчно доказателства за да я разобличи.
- Аз..аз ...н.. – щеше да я издаде. Беше на път ,но нещо я прекъсна.
Тик. Так. Тик. Так.
- Какво е това? – каза полицая. Часовника? Помисли си. Не, тук нямаше часовник. Не,не, не. Не може да е бомба. Не ‘и това. Силен писък се чу. Как можеше такова малко момиче да извика толкова силно? И тогава усети първоначално топлина, която обви тялото му и ставаше все по силна. И на края изгоря заедно с целия очастък. Чуваха се писъците на хилядите хора вътре. Някаква женска фигура стоеше пред него и гледаше, как хората изгарят със самодоволна усмивка. Беше Трилиян. Скръстила ръце пред гърдите ‘и с черен клин ,черен прилепнал потник без презрамки, който страхотно подчертаваше перфектното ‘и тяло. Също си беше обула и черни боти, които я правеха малко по-висока, а походката ‘й, като котка.
Почти не се виждаше цялата. Виждаха се само сините ‘и примамливи очи. Бяха ,като морето, ако ги гледаше твърде дълбоко можеше да се загубиш в тях. В тях се четеше пренебрежение. Сякаш това ,което се случваше пред нея не беше нищо особено. Сякаш сега не беше убила поне сто човека, но тя не чувстваше нищо. Поне така казваха хората. От една страна беше така, но ако тя ти позволеше да я опознаеш, разбираше ,че тя може да бъде чувствителна понякога.
Чуваха се сирените на линейките и пожарникарите, както и на полицията,а от малко по далеч от нея се виждаха и светлините им, как наближаваха. Обърна се –все още с онази самодоволна усмивка- и си тръгна, като си запали една цигара....
От тогава тя се бе превърнала в най-лошия, кошмар на хората. Убиец, който убиваше за забавление. Харесваше ‘и да гледа кръвта им ,как се стича по пода. Превърна се в същински психопат.
thrillian delevin
avatar
hayley;
хибрид
хибрид

Брой мнения : 293
Reputation : 3
Join date : 27.01.2014

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите