Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

You have power over your mind - not outside events.

Go down

You have power over your mind - not outside events.

Писане by derek on 08.09.16 20:09

Дерек вървеше по улицата, мислеше и мислеше. Беше неспособен, безсилен. А като си помислеше колко много пари имаше, които сигурно и нямаше да намери къде да изхарчи. Като се замислеше и че изложбата му е днес, по пълнолуние. Само като му минаваше пред акъла, че трябваше да бъде там, че не можеше да отмени тази среща иначе всичко щеше да се превърне в провал. .. И като си помислеше за провала и за всичко онова, което щеше да загуби. Но от друга страна .. какво щеше да направи и да отидеше? Щеше да се трансформира и да изяде всички. Това наистина го притесняваше и определено нямаше желание да се случва. Не искаше да става така. Човешките животи бяха по – важни от изложбата. Щеше да се погрижи да я направи друг път. Все пак имаше пари, нали?
Не, че те можеха да му дадат контрол, да му премахнат проклятието.
Но поне през другото време можеше да се чувства добре. Въпреки че не спираше да мисли за това какъв е, какво може да причини на хората, какво им е причинявал. Не можеше да забрави и онзи ден, в който бе убил клетото момиче, което се изпречи на път му, което го ядоса, което понесе толкова много удари. Толкова много синини. Толкова много болка. Умря бавно, болезнено, а той седеше в дома си, пред баща си, който се опитваше по някакъв начин да замаже положението, да обвини друг за убийството. И успя. Но мисълта за него … мисълта за другите. Кой можеше да заличи тази болка? Възможно ли беше?
Затова се разхождаше сега. За да занимава тялото си, за да се опитва и ума си да занимава с хората около него, които се разхождаха, с знаците, къщите, блоковете, колите. За да не мисли за смъртите, които бе причинил, за да няма поне психическа болка. Която пък беше много преди всички останали и изпитваше много повече нея, отколкото другите.
Беше му лесно да не се интересува. Беше му изключително лесно. Но беше ли възможно? Та той беше човек, просто един човек. С нормална психика. Нямаше как да не се чувства зле. Винаги щеше да се чувства зле. Той не беше и не искаше да бъде убиец. А като си помислеше, че беше, сърцето му се свиваше. Имаше чувства, да. Той имаше чувства, а водещото, беше съжаление. Съжаляваше себе си.
- Съжалявам. Извинете – каза, като усети как тялото му се блъсна в нечие друго. Вдигна поглед и зърна една познато лице, но му отне време да я разпознае. Все още беше разсеян.
avatar
derek
върколак
върколак

Брой мнения : 37
Reputation : 1
Join date : 26.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: You have power over your mind - not outside events.

Писане by -davina claire on 08.09.16 22:32

Времето я притискаше. Давина хвърляше поглед на часовника си през минута, нервно вървеше по улиците, бързо и невнимателно. Промушваше се измежду тълпата, преди да се усети вече беше започнала да тича. Спря се насред един площад и се огледа. Къде по дяволите беше той?! Не беше в дома си, нямаше го и на местата, където обикновено можеше да го намери.
От часовниковата кула се разнесоха силни удари, не можеше да губи повече време, трябваше да го открие преди луната да е изгряла. Давина тръгна отново по улиците, притеснена, че може би ще закъснее, а не ѝ се искаше. Знаеше, че Дерек нямаше да нарани никого, щеше да се подсигури за това, но ѝ се искаше да е до него. Беше ѝ ясно, че той не бе във възторг тя да е около него в тези моменти, но малката вещица беше наистина упорита. Виждаше добротата в него и че същността му го измъчваше, виждаше, че не иска да наранява. Той не беше убиец. Замислена за това къде ли беше сега Дерек, тъмнокоската не забелязваше светът около нея, докато не се сблъска с някой. Нямаше да вдигне поглед, ако не бе чула гласа му.
-Дерек! - възкликна тя и го погледна. Изглеждаше замислен.
-Имаш ли представа кое време е? - попита го тя, като едновременно с това хвана ръката му е го дръпна настрани, за да не пречат на преминаващите по тротоара. Вдигна малко ръкава на блузата, колкото да оголи китката си и показа часовника пред очите му. Времето днес летеше сякаш по-бързо, а девойката беше прекарала близо два часа в това да открие върколака.
-Хей, добре ли си? Случило ли се е нещо? - попита го.
Наистина изглеждаше отнесен и определено мислите му в момента бяха някъде другаде. Надяваше се всичко да е наред с него и това поведение да се дължи само на притеснение от предстоящото му по-късно.
avatar
-davina claire
модератор
модератор

Брой мнения : 37
Reputation : 0
Join date : 07.09.2016

Върнете се в началото Go down

Re: You have power over your mind - not outside events.

Писане by derek on 09.09.16 21:40

За миг почусвтва леко облекчение. Мисълта да знаеш, че някой е до теб в труден момент, беше наистина чудесна. Да знаеш, че някой е тук за теб и е готов да те подкрепи. Но имаше и нещо друго. Имаше притеснение. А имаше ли притеснение имаше и проблем. Проблемът беше, че той се боеше. Дойдеше ли този ден от месеца, Дерек просто откачаше, побъркваше се, притесняваше се, защото знаеше, че тя щеше да дойде. Беше му лесно, когато знаеше, че ще бъде сам, затворен, че нямаше да нарани никого. Знаеше, че не можеше да се въздържи, но веднъж, само веднъж, ако успееше да се отърве от оковите, щеше да я разкъса, да я убие. Знаеше, че и Давина не беше съвсем беззащитна. Вярваше, че щеше да се справи с него, че нямаше да го остави просто ей така да я убие. Но имаше и други хора, много други хора, които също можеше да нарани, а това той не искаше да се случва.
Часът леко го изплаши. Истината беше, че си нямаше на идея за него. Добре, че тя беше тук, за да му напомни, за да го откъсне от мислите му. Иначе кой знае какво щеше да се случи с хората наоколо, а те бяха доста, което не беше в техен интерес.
- Аз ... всъщност имам проблем - каза.
Можеше да й сподели. Но и двамата нищо не можеха да направят с него, но ако го споделеше, поне този щеше да му сес стори малко по - маловажен. Не беше успял на никого да каже за него, досега. Просто защото си мислеше, че ако кажеше, че не може да присъства, всичко щеше да се нареди. Все пак не звучеше много добре: "Ще се превърна във върколак и ще ви изкормя, ако дойда." Едва ли някой щеше да му повярва. Щяха да решат, че просто иска да се измъкне, което беше и главната му цел, за да не се случеше онова, за което си мислеше.
- Трябва непременно да присъствам на изложбата си .. но това няма как да се случи, а аз не знам какво да направя - каза и се заогледа, за да не срещне някой познат.
И тогава му дойде идея.
- Всъщност знам - изстреля направо. - Имаме още три часа. Ще ми помогнеш ли? - попита и я погледна с надеждата, че ще получи положителен отговор.
avatar
derek
върколак
върколак

Брой мнения : 37
Reputation : 1
Join date : 26.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: You have power over your mind - not outside events.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите