Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

Are you aware the shape I'm in.My hands, they shake.My head, it spins. /Tatia and Aya.

Go down

Are you aware the shape I'm in.My hands, they shake.My head, it spins. /Tatia and Aya.

Писане by Aya. on 01.11.15 21:45

Аннабела следеше стичащите се капки дъжд с пръст, чертаейки линии по вътрешната страна на прозореца. Погледът й се рееше из наводнените улици на града, а съзнанието й се давеше в спомени. Ая се сгуши в любимата си сива жилетка и затвори очи за миг. Защо всичко трябваше да е толкова трудно? Защо това проклятие бе хвърлено точно над нея, а не над някой друг? Защо не познаваше собствените си родители и защо всички искаха да се възползват от нея? Защо, защо..защо..толкова много въпроси, а никакви отговори. От дни не бе спала, измъчвана от кошмари и страхове. Сънуваше мъртви хора и се будеше в Отвъдното, несъзнавайки как е успяла в съня си да използва дарбата си. Страхуваше се да заспи и да не се събуди при купчина души, които й се нахвърлят.
Ая тръсна глава и отвори очи, защото усети, че се унася. Тя се протегна и взе в ръце чашата си с кафе, отпивайки голяма глътка от нея.
Апартамента бе пуст без Дерек. Преди два дни той бе заминал, за да посети една от изложбите си с агента си и сега Ая трябваше да стои сама в празния дом. Той разбира се и предложи да дойде с него, но тя не бе от хората, които се залепят за любимия човек и смяташе, че той има нужда от малко свеж въздух и липса на притеснения относно Ая.
Тъкмо се бе вглъбила в мислите си когато се чу трясък и Ая подскочи. Тя взе една бухалка, която държеше до леглото си и плахо запристъпва към хола.
Не смееше да гъкне, защото бе гледала достатъчно страшни филми. Показа се в хола и светна лампата, а пред нея се озова Елена..мне, това не бе Елена, Ая се бе чула с нея и занеше за плановете й, плюс това едва ли Елена би нахълтала в дома й чупейки бравата на вратата.
-Коя си ти и какво искаш? -С присвити вежди, стискайки бухалката, попита Анна.
avatar
Aya.
човек с дарба
човек с дарба

Брой мнения : 27
Reputation : 0
Join date : 26.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Are you aware the shape I'm in.My hands, they shake.My head, it spins. /Tatia and Aya.

Писане by Tatia♛ on 02.11.15 22:52

На Татя и трябваха доста обяснения. И това я дразнеше. В последно време ставаше доста агресивна и убиваше и разбиваше всичко наред. Сега обаче и трябваха отговори. Имаше няколко въпроса, на които трябваше да бъде отговорено. Тръгна към апартамента на момичето, което можеше да и' помогне - Ая. Беше я наблюдавала от няколко дена и знаеше доста неща за нея, но единственото нещо, което вълнуваше мислите на нашата героиня, беше дарбата и'. Искаше контакт с единствената жена, живяла някога, която можеше да и' ги даде. И щеше да ги получи скоро. Видя, че момичето е само. Пък и какво и' пречеше - Татя беше древна, а онази малката - човек. С едно бързо движение щеше да я обезвреди, ако станеше нещо. Вървеше бавно и уверено. Премина през входната врата и се озова пред апартамента. Замахна леко и бравата се откърти. Стъпи като пред преграда. И надигна крак. Токът и' не беше отблъснат и красавицата прекрачи прага на дома.
- Чук-чук - извика силно и забеляза момичето.

- Какво ще кажеш с тебе да си поговорим? - попита Татя и блъсна вратата, която на магия се затвори. Жената огледа бухалката, а след това момичето от глава до пети и се разсмя. Беше жалка гледка. Усмивката скоро се превърна в жестоко изражение. - Остави тази бухалка, скъпа, няма да направиш нищо друго, освен да се удариш, а не те искам ранена за услугата, която ще ми направиш скоро. Така че постави я някъде, за да може да ти е от полза после и седни някъде.
Татя размаха ръце наоколо и може би това щеше да смути Аннабел, защото вампирката я канеше да седне в собствения и' дом, но всичко това изчезна, както и се появи - мигом.
avatar
Tatia♛
древен вампир
древен вампир

Брой мнения : 435
Reputation : 2
Join date : 16.03.2014

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите