Вход

Забравих си паролата!

Staff
Untitled Document

Fallon Hutcherson


administrator - 21 - gifted - adriana lima
Untitled Document

Katerina Petrova


administrator - 17/538 - the devil - nina dobrev
Untitled Document

freya mikaelson


administrator - n/a - witch - riley voelkel
Untitled Document

Niklaus Mikaelson


moderator - n/a - the original - joseph morgan
Untitled Document

-davina claire


moderator - 19 - witch - danielle campbell
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 61, на 12.11.17 0:34

I think we can still work it out, don't you...?

Go down

I think we can still work it out, don't you...?

Писане by Harley Quinn on 30.10.15 21:25

Нямах много приятели...всъщност, аз нямах никакви. За това пък, тези на Харли ме караха да се чувствам достатъчно зле, за да не пожелавам собствени. Този конкретен демон бе любимата й дружка и често прекарваха времето си заедно, в търсене на изтерзани души. Забавленията им бяха ужасни, нечовешки и какво ли още не, но за тях бяха черешката на тортата. И Харли дълго време скърбя по изгубения си приятел, когато той тръгна да търси късмета си. Тя така и не разбра, но връзката ни с Мистър Джей понякога я ограничаваше в множество аспекти... А и след като и Мистър Джей също си тръгна, за Харли бе дори по-тежко. А дупките в сърцето й, ако въобще можеше да говорим за сърце...се пълнеха с кръвта на невинни и не чак толкова чисти същества.
И сега, ей така от нищото видя познатото лице насред един нищо и никакъв бар, в който бе решила да "похапне" за бързо, след което да потегля...
В момента, в който осъзна какво гледа, Харли се хвърли напред, пренебрегвайки факта, че всички видяха как се "телепортира" при него, избутвайки всички хора на пътя си. Мислеше си, че това ще му хареса...
-Puddin'!
Изкрещя истерично и се хвърли на врата му, опитвайки се едва ли не да го задуши, показвайки му какво е научила докато е скитал надалеч. По късно, може би, Харли възнамеряваше да си направят един от обичайните им по онова време експерименти. Един бар, 10 минути, никакво въздействие и да видим кой пръв ще побърка най-много човека избран от противника. Честно казано, тя не можеше да прецени кой от двамата бе по-лошият...
avatar
Harley Quinn
вампир
вампир

Брой мнения : 99
Reputation : 0
Join date : 25.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: I think we can still work it out, don't you...?

Писане by Кристофър Старк on 31.10.15 17:33

Кристофър за пореден път стоеше зад бара. Имаше странното усещане, че ако наистина не започнеше да учи, щеше да остане тук завинаги … а в неговия случай това, значеше още +1000 години … е това хората не го можеха, нали?
Толкова се бе вманиачил в идеята да бъде като тях, че напълно бе забравил себе си. Нещо, което изобщо не беше добре. Осъзнаваше, че не му харесваше, но все пак продължаваше да стои тук, а можеше просто да остави бутилката и чашата, която държеше, която предстоеше да даде на поредния клиент … може би върху клиента и да влезе във възможно най – скъпата къща, която щеше да намери в Мистик Фолс, но нямаше този късмет. Все още работеше по своето проучване и щеше да продължи да работи, защото му беше повече от интересно, колкото и странно да звучеше в този момент.
Изведнъж отнякъде дочу отнякъде познат глас и преди да има възможността дори да помисли за това кой, дори нямаше време да предположи, но не му и трябваше. Как щеше да сбърка Харли с някоя друга? Беше повече от невъзможно.
- Ъм … работя – рече почти през смеха си и избута супената вече бутилка, която му пречеше да върви.
Откъсна се от лапите й и взе друга бутилка … предишната щеше да му струва половината заплата, а това изобщо не беше добре. Как щеше да си плати наема сега … е нямаше да казва на никой и всичко щеше да му е наред … предполагаше. Последва чашата и я сложи пред клиента.
avatar
Кристофър Старк
демон
демон

Брой мнения : 154
Reputation : 1
Join date : 11.09.2013

Върнете се в началото Go down

Re: I think we can still work it out, don't you...?

Писане by Harley Quinn on 01.11.15 23:01

Как така работеше? Той май се шегуваше и Харли беше повече от учудена. Но после го осъзна, това сигурно бе някакъв странен план на действие, който бе измислил. Беше чула, че демона си играе на човек, но това не й се вярваше. Тя го познаваше от толкова дълго време, че знаеше всички негови истории и начина по който действаше. Но този беше странен...не приличаше на нищо до сега, но тя бе убедена, че в него има нещо интересно...нещо което тя не знаеше...все още.
-Защо?
Въпроса едва се изпусна от устните й, когато погледа й падна върху една бутилка. Грабна я веднага и отново го погледна.
-Ясно защо!
Тъкмо я отвори, когато един от клиентите на Кристофър й подвикна. Явно искаше да му сипе от съответния алкохол, но думата с която я нарече накара Харли да се усмихне.
Замахна с бутилката й я счупи в главата му. Глупакът се струполи от стола си, подгизнал във водката.Харли стискаше в ръката си гърлото на бутилката и без да се замисля хвърли назъбеното стъкло по друг клиент който се бе загледал в сцената. За жалост не го уцели...беше доста непохватна, когато се тресеше от смях. Точно както сега...
-Прав си, тук е забавно!
avatar
Harley Quinn
вампир
вампир

Брой мнения : 99
Reputation : 0
Join date : 25.10.2015

Върнете се в началото Go down

Re: I think we can still work it out, don't you...?

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите